Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem akar bemutatni?
Sziasztok!
Már több mint egy éve lassan együtt vagyok a barátommal,szeretjük egymást,jól megvagyunk. Egy városban tanulunk,hétvégente járunk haza,de elég messze lakunk egymástól.
Ő már volt párszor nálunk,találkozott az otthoniakkal,de én még egyszer sem voltam náluk. Nem ismerem a szüleit sem személyesen,bár sokat mesél róluk.
Már többször szóba hoztam,hogy szeretnék elmenni hozzájuk,de mindig nemet mondott. Ugyanis a nagypapája elég beteg és náluk lakik otthon,azt mondta,hogy nem akarja,hogy ezt lássam.
Én ezt még meg is értem,de nem lenne lassan illendő nekem is megismerni a szüleit? Főleg,mert ez már nem egy futó kaland köztünk,nem szólnék egy rossz szót sem a papájára,nem olyan vagyok egyáltalán,ezt ő is tudja.
Akárhányszor utalok rá,az a válasz,hogy nem akarja,hogy ezt lássam.
Szerintetek túlreagálom a dolgot? Vagy nem vagyok elég megértő? Csak már szeretném megismerni honnan jött,a szüleit,a nagypapáját is,akármilyen állapotban van.
Kicsit ugy érzem,mintha sose akarna hazavinni...
Köszi szépen a válaszokat előre is!
Szerintem van neki elettarsa es fel,hogy a szulei elszoljak magukat vagy lehordjak ot.
N
Szerintem is lehet az a megoldás, hogy meghívjátok valahova a szülőket. Érthető, ha kellemetlenül érezné magát az otthoni vizittől.
Ha erre is nemet mond, vagy kifogások vannak, akkor már kezdhetsz aggódni, hogy neki van titka - vagy a szülők nem kíváncsiak, ez is előfordulhat.
Köszi szépen a válaszokat!
Igaz,hogy kicsit szerényebb körülmények között élnek,mint pl mi,de már mutatott képeket is a lakásrol,így nem hiszem,hogy ez lenne az ok!
És majd megpróbálkozom akkor felvetni ezt a semleges helyes dolgot:)
Remélem sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!