Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom elfelejt. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elfelejt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sokszor van, hogy megfeledkezik rólam, és ezt nem tagadja.

Például minden reggel kapok tőle munkából egy jó reggelt smst. Van, hogy nem küld, es én eddig azt hittem azért, mert sok a dolga, de nem. Beismerte, hogy elfelejtette. Vagy múltkor az anyjával közösen vártuk a hívását, mondta is, hogy engem hív majd, aztán nem hívott mert elfelejtett és inkább az anyját hívta.

Múltkor is megbeszéltük, hogy hív, mert találkoztunk volna, és a megbeszéltekhez képest egy órával később is én hívtam, mert elfelejtette.

Hogy lehet valakit elfelejteni? Az más ha az ember sokat dolgozik. De ő nem.

2017. márc. 17. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

Férfiaknál előfordul ilyen.

Egy dologra tud figyelni, a többit ilyenkor kisöpri az agya.

Notesz?

Vagy szólj neki, hogy figyeljen erre jobban.

De csodát azt ne várj.

2017. márc. 17. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el te is.
2017. márc. 17. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

áhh ezeket én is mindig elfelejtettem :D

nem nagy dolog. ha amúgy kimutatja h szeret nincs baj.

figyelj ha már együtt vagytok pl 1 éve, elég elcsépelt a mindent áldott napi jó reggelt sms...

2017. márc. 17. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Legjobb barataim egyike folyton elfelejti a születesnapomat... es a felesegeet... es a sajatjat! Egy különösen inteligens emberröl van szo, egy szeretö, odaado ferjröl es egy olyan baratrol, akire mindig szamithatok. Kiveve, ha valamit eszben kell tartania. El kell fogadni, hogy ez nem feltetlenül figyelmetlenseg, nemtörödömseg, hanem egyszerüen szemelyisegenek egy aszpektusa. Ha ezzel tudsz elni es annak ellenere szeretni, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy elfogadod olyannak, amilyen.
2017. márc. 17. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Példa mindenre van, de szerintem csak te érzed, hogy ő a te párod, ő meg semmi ilyet nem gondol rólad.
2017. márc. 17. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Bár nő vagyok, de nem értem...áruljátok már el mire jó ez a minden reggeli/esti kényszeres, menetrendszerinti "Jó reggelt!" sms küldés? Erőltetett az egész...na mindegy.

Nincs ebben semmi, én is sokszor elfelejtek dolgokat. Van noteszem, de azt meg sokszor elfelejtem elolvasni. El kell fogadni, hogy szétszórt és ha elfelejt, akkor hívd te!

2017. márc. 17. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:

A nők könyörtelenek.

Ez van.

2017. márc. 17. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!