Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőd 70 ezres táskát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőd 70 ezres táskát venne a nyaralásra félretett pénz egy részéből, úgy hogy nem beszélte meg, megharagudnál rá?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy mert tavasz van új táskát vett, de nem szólt. Csak mikor megvette utána hogy "megvettem ezt a táskát, a nyaralásra félretett pénzből vettem ki, csak nem szóltam mert dolgoztál". Közös a pénz, de nem erre van félretéve...ha én költöttem volna el ebből 70 ezret valami ruhára balhézott volna...
2017. márc. 17. 08:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Lány vagyok, de nagyon kiakadnék. Az együtt töltött nyaralós pillanatok sokkal többet érnek egy táskánál. Meg alapból nem normális szerintem, hogy egy 70 ezreset! vesz, főleg a közös, másra szánt pénzből. Elszórta a pénzt szerintem.
2017. márc. 17. 09:20
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

Ez ultra gáz. Egy szar vackot ennyiért? Hát sok embernek a havi fizuja nincs 70rongy.

Egyébként itt elgondolkodnék a kapcsolatunkról, és lehet arra jutnék, hogy befejeztem vele, hisz láthatóan abszolút nem értékeli a pénzt, főleg, ha ilyen baromságokat vesz belőle.

2017. márc. 17. 09:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Erősen elgondolkodnék a helyedben a kapcsolat jövőjéről. Ennyi pénzt kiadni egy táskáért eleve hülyeség, hacsak nem vagytok nagyon jól eleresztve anyagilag. De akkor meg gondolom nem kellene előre gyűjtögetni a nyaralásra...

Nekem ebből az jön le, hogy erősen eltérő az értékrendetek, a gondolkodásotok. Talán jobb is, hogy ez most kibukott, így már legalább tudod, mire számíthatsz tőle.

40F

2017. márc. 17. 09:46
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
nem sokáig lenne egy olyan nő a bnőm, aki képes 70e-et kiadni egy táskáért.
2017. márc. 17. 10:03
 15/23 anonim ***** válasza:
86%

Ferfikent is tudom, hogy 70e egy nöi kezitaskaert egyaltalan nem sok.

Itt viszont az elvekröl van szo! Ha közösen gyüjtötök a nyaralasotokra es abbol vett ki, hogy maganak vegyen valamit, az nagyon nem fair. Persze mas, ha eppen nem volt nala annyi kp es az volt az utolso darab es akcios esmittudomen, de masnap visszateszi ezt az összeget. A gond az, ha nem rendelkezik ezzel az összeggel es igy vette meg a közös penzböl. Akkor ez kifejezetten önzö es hiba lehet a prioritasokban, ha egy divatcikk fontosabb a közös elmenyeknel.

2017. márc. 17. 10:12
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Örülj, hogy legalább kiderült és viszonylag olcsón megúsztad.

Szüntesd meg a közös kasszát, aztán dönts, hogy együtt tudsz-e élni ilyen nővel.

2017. márc. 17. 10:27
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

A taskaval semmi gond nincs, az olcso 10K-s taskak altalaban fel evig tartjak a minoseguket, en most egy 40K-sat neztem ki, viszont sosem vennek ki ra penzt a kozosbol a masik tudta nelkul. A sajat fizumbol veszem majd meg.

Kiakadnek, ha egy taska vagy akarmi fontosabb lenne, pl a parom ev vegen akarja majd az uj xboxot megvenni, de ha nyaralasra teszunk felre penzt, akkor abbol nem venne ki kerdes nelkul, ha megis akkor elegge megsertodnek. Az ilyesmikre az embernek kulon kell gyujtenie, vagy szolnia, hogy most nagyon fontos valami es menjunk nyaralni kesobb.

2017. márc. 17. 10:44
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

persze, hogy baromira felhúznám magam, főleg, hogy tudta ezt és azért nem szólt. Mert dolgoztál....

Gondolkoznék, hogy visszavitetem e vele, vagy lemondjuk a nyaralást, hála a táskának... csak hogy érezze a súlyát.

2017. márc. 17. 10:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is, mint elv bukna el, nem a táska vagy ha zepter edényt vett volna, hanem mert kijátszott. Csak ezért.
2017. márc. 17. 11:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem haragudnék meg. Kivennék én is 70 ezret, a maradékot elfelezném vele, és itt vége lenne részemről a közös kasszának.

A felmerülők közös költséget ezentúl is feleznénk, a fennmaradó jövedelméből meg mindenki gazdálkodna, ahogy akar.

(Nyilván nem arról szól a történet, hogy mi mennyit hajlandó egy táskáért kiadni, meg kinek a mi az érték, hanem egész másról, de miután olvastam egyik férfi hozzászólótól, hogy "70e egy női kézitáskáért egyáltalán nem sok", gondoltam, hogy leírom, hogy épp ma reggel mondtam egy orvos ismerősömnek, hogy milyen szép a táskája (egy gyönyörű bordó, nagyobb méretű női bőrtáska), mire elmondta, hogy pár napja vette Firenzében kb. 15.000 forintért).

De mondom, itt nem a táska áráról szól a történet.

2017. márc. 17. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!