Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkol valamit? Miért van az, hogy 2 hónap után még mindig olyan zárkózott velem szemben a barátnőm? 21/f
Egyszerűen nem akar megnyílni nekem, olyan furcsa. Mivel nem ilyennek ismertem meg, alapból az ismerkedéssel és randizással nem volt gond, sőt tök jól elvoltunk sokat nevettünk minden oké gondoltam. Aztán végülis ez így meg is rekedt, már majdnem 3 hónapja együtt vagyunk de még mindig nem érzem, hogy úgy megnyílt volna nekem. Sőt sok szempontból is félénkebb lett, nem akar olyan témákról beszélni, hiába kérdezek róla rengeteg alig akar válaszolni és inkább rólam akar hallani.
Teljesen normális lány egyébként, sok barátja van és népszerű és nagyon nagyon szép elsőre kissé beképzeltnek is gondoltam tök tévesen. Volt már pasija előttem több is de inkább komolytalan volt mind. Ezeket sem tőle tudom, a barátnőit és ismerőseimet szoktam faggatni a SAJÁT barátnőmről. Titkol valamit de most komolyan??? Viccből kérdeztem egyszer, hogy mivan új személyazonosságot adott neked az FBI és nem beszélhetsz magadról? Nem vette a poént. Ő egyébként 18 éves és nagyon kedves/okos lány de egyszerűen úgy érzem nem enged át egy határon. Már mondta nekem, hogy én olyan más vagyok mint a többiek és nem akarja elsietni. Igen ezt a szexre értette mert még mindig nem feküdtünk le pedig ő már nem szűz az tuti. Egyébként látom rajta, hogy belém van zúgva és már a barátnői is mondták, hogy nehogy szórakozni merjek vele. Nem áll szándékomban mert nagyon szeretem csak néha mintha egy vadidegennel beszélgetnék. Nem tudom mi lehet. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!