Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai ez? 11nap után szerelembe esni? Vagyis szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 09:58
1/8 anonim válasza:
PF, nem ! :)
Eleve úgy nem megyek senkivel se kapcsolatba, ameddig nem vagyok szerelmes. Lehet ez egy pillantás - 1 hét - váltoó.. Emberfüggő
22F
2/8 anonim válasza:
11 napja ismered azt a bizonyos személyt? Akkor elég korai! Szerintem csak egy hirtelen fellángolás! el fog múlni!
3/8 A kérdező kommentje:
februáróta ismerem!
2010. máj. 11. 10:26
4/8 anonim válasza:
Én a 2. napon szerelmes lettem a páromba. Azóta is együtt vagyunk, már lassan 9 hónapja.^^ 19/L
5/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok :)
Mondjuk nállunk elég nehézkes (volt) a bizalom megszerzése!
2010. máj. 11. 10:35
6/8 anonim válasza:
Én amikor megismertem a barátomat, azonnal éreztem, hogy őt akarom. 1 hónap múlva meg már olyan szerelmes voltam mint az ágyú, de szerintem igaz a mondás, hogy előbb-utóbb lejjebb hagy a nagy áhítat, fél éve vagyunk együtt és már nem lángolok, de ugyanúgy szeretem szerelemmel, csak elmélyültebben.
7/8 anonim válasza:
én három hónap után éreztem h több mint szertet, amit érzek
8/8 anonim válasza:
egyáltalán nem korai. én spéci szinte azonnal beleestem a páromba, azt hiszem a harmadik, negyedik napon. :D El sem tudnám képzelni Nélküle az életem. Mindennél fontosabb a számomra. Van, akiknél ez fellángolás, van, akiknél nem. Ha a második napon úgy érzed, szerelmes vagy, az még lehet fellángolás. Majdnem két hét már valami. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!