Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bealudt telefonálás közben xD Véleményetek?
A mult este dumáltam a barátnőmmel és kb 2 óra dumálás után bealudt.
Amugy kb mindig ennyit beszélünk este lefekvés előtt szoval átlagos dolog.Nagyon lol volt az egész amikor észrevettem h mi a helyzet. xD
Bocsánatot kért meg minden én meg 1 jót nevettem rajta.
Igaz h nem valahol a szivem mélyén kicsit rosszul esett de fáradt volt.Szal mi a véleményetek az ilyesmiről?
ő cikinek vélte és szégyelte magát...
Mindjárt magam alá csurrantok, basszus.
Most komolyan ez kérdés, probléma nálatok? Rosszul esik, hogy a csajod elaludt. Szerintem nem neki kellene szégyellnie magát.
Am hozzáteszem h 18/F vagyok és ő 16/L...
jah és most miért kéne szégyelnem magam...
mondtam neki h nincs semmi gond ,megértem a dolgot...csak kiváncsi voltam a véleményekre...
jah és am korlátlanul beszélünk 1mással...és azért ilyen sokat m hetente csak 1x max 2x találkozunk...
velem nagyon volt még ilyen, de megértem:)
miről szoktatok beszélgetni?
Ennyi idősen nekem is volt,egy nagybeszélgető b nőm.10 perc volt a max,amit ki tudott préselni belőlem.
Érdekes a sztorid,2 órásról még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!