Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan férfi/fiú, aki tényleg úgy szereti a barátnőjét, hogy semmilyen helyzetben nem csalná meg?
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:28
hát nemtom, sztem elég hülye feje van Voksán Virágnak xD
bele nem tenném F/16
Hiszem, hogy a párom ilyen férfi. 32 éves.
Mesélte, hogy egyszer ittasan egy buliban összegabalyodott egy csajjal miközben volt barátnője, de iszonyú lelkiismeret furdalása volt miatta. Nem is tudott a tükörbe nézni. Azóta soha többet nem tesz ilyet.
Ez pusztán felfogás kérdése. Aki értékeli a kapcsolatot és elég érett hozzá, mindemellett van agya, az ilyen pasik tutira nem fognak megcsalni.
És ha már a barátod a gyerekeket és a közös jövőt tervezgeti, azt hiszem ebbe a kategóriába tartozik.
Van ilyen. Én 1 bnőmet sem csaltam meg eddig, és ezután sem tervezem. Pedig nem 1 csajt kellett már kihagynom azért mert épp volt bnőm, de akivel 1ütt vagyok az megérdemel annyit h nem csalom meg. Akkor már inkább szakítok vele ha annyira mást kívánok. Am rendszeresen bulizok, nem ritkán be is rúgok, de még akkor is hűséges vagyok ha már nemtok magamról. Csak később szoktam ilyen esetben hallani h ezt-azt milyen durván sikerült elzavarni. Van ilyen... de inkább vagyok bunkó részegen 1 ismeretlen csajjal, mint h bnőmet vágjam át.
"életművész"
Én sem csaltam még meg soha a barátnőmet. Inkább azt tudnám neked mondani, hogy annyira szerelmes voltam belé (az utolsóba), hogy egyszerűen rá se néztem más csajra, szószerint. Akármilyen bombázó ment el mellettem, még a fejem sem forgattam meg, szóval kedves kérdező, van ilyen...
21/F
igen van.
"Honnan tudod. elmenne valahova és megjelenne Voksán Virág, hogy leszopná, nem biztos, hogy ellenállna."
Biztos hogy ellen tudna neki állni, mert az a nő iszonyat ronda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!