Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a páromnak áll feljebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a páromnak áll feljebb miközben az ő ötlete volt ez az egész hülyeség?

Figyelt kérdés

Párom hozta fel, hogy ő a nyitott kapcsolatot preferálja. Nagyon sokáig nem mentem bele de végül beadtam a derekam mert nagyon szeretem őt.

Eleinte (sőt kicsit most is) bántott,hogy másokkal is együtt szexel.

Mostanában én is élek ezzel a "lehetőséggel".

Viszonylag sok partnerem van, ami a páromnak nem tetszik. Legutóbb még le is szajházott!

Könyörgöm...hiszen az ő ötlete volt! Akkor mi a baja? Vagy az a baja, hogy nekem több partnerem van mint neki?

Nem értem őt! Normális választ nem hajlandó adni csak sérteget. Nem tudom mit tegyek.

25/N 38/F

2017. márc. 13. 19:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Ugy gondolta hogy te nem fogsz élni a lehetőséggel,főleg nem hogy ilyen sikered lesz.;)
2017. márc. 13. 19:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ő úgy gondolta a nyitott kapcsolatot, hogy ő kefél fűvel-fával, te meg ott maradsz neki, mikor épp nincs numerája, de azt nem gondolta volna, hogy te is élni fogsz ezzel, így már neki se tetszik a dolog.

Ez olyan, mint hogy egyik haverom folyamatosan csalta a barátnőjét, aztán láttad volna hogy fel volt háborodva, mikor legutóbb a barátnője részegen smárolt valakivel. lol

2017. márc. 13. 19:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem le kell ülni vele, aztán elérakni az étlapot:

1.) mindketten azzal keféltek, akivel akartok

2.) mindketten keféltek egymással

3.) szétmentek, aztán GOTO 1.

2017. márc. 13. 21:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos azt gondolta, hogy ő annyira menő, hogy minden csajt meg tud dugni, te meg a kutának sem kellesz. Erre az ellenkezője jött be. Plusz nem tudja elviselni azt sem, hogy mással vagy. Esetleg még jobban is élvezed, mint vele. Te meg viseld el, hogy minden lyukba berakja.

Én a helyedben otthagynám, és a jövőben, mással nem mennék ilyenbe bele. Még gruppenbe sem. Ha pedig valaki erre kérne, megmutatnám neki a kijáratot.

2017. márc. 13. 21:46
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Komolyan mondom, ezt a kérdést mutogatni kellene. Hadd lássa mindenki , aki éppen nyitott kapcsolaton töri a fejét.
2017. márc. 13. 22:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress egy őszinte választ arra a kérdésre, hogy részéről ez szerelem, szeretet irántad, vagy birtoklási vágy.
2017. márc. 13. 23:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A sértett egója nagyobb, mint az önismerete és az esze, amivel az ember képes felmérni a döntései következményét.
2017. márc. 13. 23:46
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

Erről a párod is írt ki kérdést, hát ne tudd, meg, mit kapott! Egyöntetűen mindenki őt könyvelte el igazi baromnak... de azt a dumát, amit lenyomott a kommentekben, nem tudtam, hogy dühöngjek, vagy röhögjek.

Hagyd ott, ez egy igazi marha :D

2017. márc. 14. 09:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, belinkeled?
2017. márc. 14. 11:18
 20/21 A kérdező kommentje:

18#

Honnan tudod, hogy az én párom az? :D

2017. márc. 14. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!