Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezt lehet majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt lehet majd így csinálni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
18évesek vagyunk én is meg barátom is, én vagyok neki az első komoly kapcsolata... Neki mindig is az olyan csajok jöttek be akiknek műköröm, műhaj, nagy (mű) mell, nagyon igényes, heti több 10ezer ft csak ruhára, kozmetikai szerek, fodrász műkörmös szoli hetente...... tudjátok milyenekre gondolok, akik az utcákon flangálnak márkás ruhákba stb.... jó kocsikkal stb..akiknél a külsőség a legfontosabb.. Én egyáltalán nem ilyen vagyok, egy egyszerű "természetes szépségnek" tartom magam, nagyon nem festem magam, nincs műkörmöm, műhajam, szoliba havi 1x járok, fodrászhoz 2havonta, nincs nagy mellem, nem költök több 10ezret ruhákra, nem az külsőség a legfontosabb.. Mikor együtt vagyunk utcán barátommal, mindig feltűnően megnézi az ilyen csajokat... elég rosszul esik, múltkor beszéltünk erről azt mondta, fogadjam el neki az ilyen csajok bejönnek és megnézi őket.. Rosszul érzem magam ez miatt, nagyon nem esik jól, az se hogy egy ilyen egyszer csajjal van, holott olyanokra vágyik... Mit tegyek?:S
2010. máj. 10. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:

semmikép se változtass magadon, ha te nem akarsz olyan lenni mint azok az üresfejű barbie-k.

ha a barátodnak télleg ez kell akkor járjon egy olyan lánnyal aki a plázákban rohangál miniruhában meg magassarkúban.

2010. máj. 10. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért van akkor veled, ha nem erre vágyik? Én csak ezt kérdezném lehet, hogy ebből szakítás lesz, de akkor nem érdemel meg téged és te jobbat kapsz majd minthogy semmibe vesznek!!!
2010. máj. 10. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok olyan lenni, mint azok, csupán szar, hogy azok jönnek be nekik, én meg nem olyan vagyok, olyan mintha "nem lennék elég jó neki".. vagy egy idő után kidobna egy olyan csaj miatt:S vagy nem tudom... Am azért van velem, mert nekem a belső tulajdonságom többet ér mint azoknak a külső... szal h aranyos és kedves lány vagyok, nagyon szeretni való meg minden, és am nem ő az első aki belém szeret főleg ilyen gyorsan... Szóval azért van velem, mert szeret, de közbe meg tudom, hogy igazából neki nem is ez kell...
2010. máj. 10. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Tedd te is féltékennyé!lesd a pasikat meg dicsérd meg direkt,hogy gondolkozzon el neki hogy esne...nem tud megbecsülni téged
2010. máj. 10. 21:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Csináltam már ilyet, őt annyira nem zavarja, főleg nem mutatja, szóval belülről zavarja picit, de nem mutatja ki soha... Őt nagyon nem érdekli.. Úgyhogy ez nem jó:/ Nemtud becsülni az tuti, de most micsináljak vele?! Olyanokat mond olyan boldog sose volt még mint vele, "lelki társa" vagyok, feltétel nélkül bízik bennem, olyanokat mondott már el nekem amiket soha senkinek... De akkor meg miért nem tud ebből visszavenni, ha tudja h nekem szar? Azt akkor még mikor ott vagyok vele meg is nézi őket, hát mikor nem vagyok, nézze, olyankor mindenki leskelődik, de mikor vele vagyok?! :S (N)
2010. máj. 11. 10:11
 6/6 A kérdező kommentje:

*Olyanokat mond hogy sose volt még olyan boldog mint velem"

Csak rosszul írtam

2010. máj. 11. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!