Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
szerintem tényleg kezdesz sárkány lenni
basszus ennyire bizalmatlan vagy a férjeddel szemben és ennyire féltékeny?
ezzel megmérgezed a házasságod!
24F
Ha eddig is rendszeresen tartották a kapcsolatot, akkor nem csinálnék problémát belőle. De ha régen nem találkoztak, és csak most bukkant fel a lány, az kissé gyanús. De nehéz helyzetben vagy, mert ha rossz szemmel nézed ezt, akkor hárpia vagy, ha meg gyanútlan maradsz, akkor baleknek nézhetnek.
Az viszont mindenképp pozitív, hogy a férjed nem a hátad mögött akar találkozni lánnyal, tehát nincs titkolnivalója.
Szia!
Szerintem nagyon jól mondták azok, akik azt mondták, hogy hívd meg magatokhoz! Ez nem menne? Mondd meg a párodnak, hogy nyugodtan hívja meg. Nem akarom a bolhát a füledbe tenni, de : a fiúk csak úgy nem szoktak elmenni lányt vigasztalni, és a reakciójából (hogy azt mondta, hogy önző vagy) szintén az jön le, hogy valamiért nagyon el akar menni arra a találkozóra. Összehasonlításképpen: az én párom SOHA nem menne el találkozni egy lánnyal kettesben! Volt olyan kétszer is, hogy rányomult egy lány (szintén ilyen baráti szöveggel, meg hogy csak beszélgetni akar): a párom teljesen magától azt mondta nekik, hogy hozzánk eljöhet beszélgetni minden további nélkül. Nem jött egyik sem!! Ezek a baráti beszélgetések...fiú és lány között...ingoványos talaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!