Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve együtt vagyunk, de nem kívánom a párom. Van, hogy hónapokig nem szeretkezünk, mert nem kívánom. Ő vár, türelmes, de egymás idejét húzzuk, pedig szeretem és nem szeretnénk szakítani. Mi legyen? Ez nem életcél 28 évesen.
Hát ne haragudj, de 28 évesen ennyi "ésszel" ne is szaporodj. Hiányzik a szex ? Van hapsid, csináljátok. Ja, hogy kedves úgy meg nem izgi ? xD. Istenem te leány ! Ne legyél már ennyire döntésképtelen. És nem, nem egymás idejét húzzátok, hanem te húzod az övét a töketlen vergődéseddel. Inkább beszéljétek meg, mert fogoadni mernék, hogy még azt se tetted meg.
30/f
Túlbonyolítod.
Ő férfi, nem fogja, és lamentálás helyett egyszer szakítani fog veled.
De akkor szakíts, tedd meg neki! ezt a szívességet, főleg, ha nem szereted (minek vagy vele?! Ja, persze, a kapcsolatfüggés egy komoly dolog).
Dedós liba vagy, akinek nem való kapcsolat, ha képtelen őszintének lenni a másikkal.
Istenem, teljesen ugyanígy vagyok én is. :(
Mi próbáltunk több programot, és akkor egy időre valóban jobb is volt, de valahogy visszaestünk..
Ez a probléma meg már nem maradhatott a felszín alatt, hiszen ő is érezte, tudta, hogy gondok vannak, a szex neki is hiányzik. Csak hát ő szerelmes belém, én meg inkább becsülöm és ragaszkodott, szeretem, -de másképp, mint őt. De szeretem ettől, és pontosan ezért ilyen nehéz ez.
Szóval én pl beszéltem vele, elmondtam, hogy nem vonzódok már úgy, nem kívánom a szexet, mint régen.
Azt is lemondtam,- mert úgy gondoltam, így tisztességes, hogy ő is tudja,- hogy nem vagyok szerelmes, inkább "csak" szeretem. És kötődök hozzá, nem akarnék emiatt szakítani.
Aztán már ezt mégis felvetettem( a szakítást), mert hosszú távon ez így nem fog működni.. :(
De ő szeret, és nem akar szakítani. És nekem is nehéz így elengednem, hogy ő egyáltalán nem akar elengedni, mert fontos nekem és hiányozna. Ő meg tervezne esküvőt, gyereket stb.. Én meg félek.
Ha ő is belátná, hogy ez így rotty, akkor lenne erőm, de eddig, csak én végettem még nem..
Érzem, hogy már pedig külön fogunk menni, mert bennem ez nem állt helyre, és majd meglátjuk utána.
De ezt a fájdalmat, amit neki okozok ezzel.. ezt megspórolnám, ha tehetném.
Nálatok volt valami előrelépés azóta?
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!