Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem helyett szeretet?
Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a barátommal, életem során ő a 4. párom de őt szerettem eddig a legjobban, hozzá kötöttek eddig a legszorosabb érzelmek. Igazi problémánk sosem volt, maximum 1-2 de két naponta veszekszünk általános buta dolgokon.. ezek általában onnan indulnak, hogy nem tudunk megbeszélni egy témát, mert véleményem szerint rendkívül gyerekes (23 éves). Mostanra odáig jutottam, hogy közönyös vagyok felé, inkább más felé nyitok. Ő pedig szerelmes és vakon remél pedig látja, hogy ez van bennem és meg is beszéltük. Megölel de nem érzek semmit, megpuszil de semmi varázs. Mit tegyek?2017. márc. 11. 17:13
1/5 anonim válasza:
A szeretet magasabb rendű érzés a szerelemnél.
3/5 anonim válasza:
Hat ennek hamar vege lesz.
Ui: a kerdesed es a leirasod kvara nem passzolnak ossze.
Buta vagy
4/5 anonim válasza:
A lepontozással ismét megerősítetted, hogy gyerekes vagy; kicsinyes bosszú volt ez.
5/5 anonim válasza:
*töröltetéssel
De tudod mit igazad van, ő a gyerekes, te pedig az öreg bölcs, akit nem értettek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!