Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hogy kihűlt ami régen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy kihűlt ami régen lángolt?!

Figyelt kérdés
Lehet hogy én érzem csak így,de nekem ez így nemjó.A helyzet a következő.Úgy két hónapja tart. Kevesebbet vagyunk együtt,többet túlórázik,sokszor fáradt mindenhez,beleértve az intim együttlétet is.De közben mindig szeretget,csókol,átölel,amikor együtt vagyunk mindig boldognak látom,de szerintem nem normális hogy heti egyszer szexelünk,és van hogy az is elmarad.Pedig én szeretném és utalgatni is szoktam rá hogy mennyire jó lenne és úgy hiányzik,de mindig azt mondja hogy tudja és énis neki de túl fáradt hozzá.Elhiszem hogy fáradt.Tényleg sokat dolgozik,de akkor sem jó így hogy egyre ritkább a dolog.Hozzáteszem hogy szinte soha nem vitázunk,maximális az egyetértés köztünk,és ez az elmúlt 6 évben mindig így is volt.Még mielött bárki írná hogy mondjam el neki,beszéljem meg vele,próbáltam.És a válasz mindig ugyanaz.Hogy nincs semmi baj,hogy nagyon szeret engem és én vagyok a mindene,csak értsem meg hogy sajnos tényleg nagyon elfárad a munkahelyén és semmi másra nem vágyik amikor hazaérkezik csak arra hogy együtt pihenhessünk.Szerintem hosszútávon ebböl adódhatnak komolyabb problémák.Mit tehetnék? Szeretem őt és a világért nem Szeretném hogy elhidegüljön tőlem.

2017. márc. 11. 06:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ma is beszéltem vele erről.Mondtam hogy énis dolgozom de ettől még nem áll meg a világ.Fejemhez vágta hogy ne hasonlítsam össze a kettőt mert én csak egy pékségben tengilengizek.Mi?Lehet hogy más is van ami még kiderül?!
2017. márc. 11. 16:56
 12/15 anonim válasza:
Mi is voltunk hasonló cipőben jó pár hónapig stressz és egyéb problémák miatt. Krónikus fáradtságot is diagnosztizáltak nála, és az én páromnak ez erekciós problémákkal társult. Ő tisztán látta a helyzetet, hogy nekem ez így nem jó. Amíg nem javultak a problémák mindent megtett, hogy engem kielégítsen (orálisan és az ujjaival). Az elején ezzel el is voltunk, majd amikor már hiányzott a f***, akkor elmentünk egy sexshopba, vettünk egy felcsatolhatós műpéniszt, és én úgy b*sztam meg, amíg a dolgok vissza nem álltak a rendes kerékvágásba. Beszélj vele, kérd meg, hogy orálisan, ujjaival elégítsen ki, esetleg hozd fel neki ezt a felcsatolhatós dolgot, de ha ez ellen is tiltakozik, akkor lehet más gond is van...
2017. márc. 11. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Tavaszi fáradtság is lehet a dologban. Tél végére kiürülnek a szervezet tartalékai, ilyenkor szokott előfordulni.

Vidd a szabadba, sétáljatok a napfényen, fussatok nagyokat, egyetek sok zöldséget, gyümölcsöt.

Hosszú távra azt javasolnám, hogy zárd ki az étrendetekből a növényi olajokat, és térjetek vissza az állati zsiradékokra. A hormonháztartásért nagyban felelős az epe, de az a növényi olajoktól nem ürül, s így a máj nem termel frisset.

2017. márc. 12. 12:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Ma is felvetettem a témát."Hidd el szivem én lennék a legboldogabb ha itthon lehetnék egész nap szerelmeskedni veled, de mostanában mocskosul fáradt vagyok." Se séta se semmi...Kezdek komolyan aggódni.Ma 2 hete hogy nem szexeltünk..viszont jövő héten szabin lesz.
2017. márc. 12. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Na és mi történt azóta, hogy közben szabin is volt?

Sikerült kideríteni az okát?

(hasonló helyzet és azonos korban is vagyunk)

2017. ápr. 23. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!