Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiblz kérdése:
Mi zajlik most köztünk? Miert nem olyan semmi mint régen?
Figyelt kérdés
Mikor megismertem, volt bőven furcsa dolog ami elbizonytalanitott. Pl. Másokkal foglalkozott, olyan tetteket csinált ami a hűségre adott okot kételkednem, viszont ez meg az eleje volt, azota eltelt 7-8 honap. Ami a hűségét bizonyította a szememben. Viszont mar nem olyan a kapcsolatunk mint régen. Ez egy táv kapcsolat es hiába, hogy csak 40 km, de másik ország. Mára köztünk olyan veszekedések vannak amik részben emiatt is van. Pl szeretnem, hogy találkozzunk mikor mind kettonknek szabad napja van, vagy szeretnek vele tobbet egyutt lenni, de mar problémákat lat abban ha esetleg o jönne el, vagy en mennék el hozza. Mit tanacsoltok? 19/F-27/L2016. dec. 6. 15:03
1/4 anonim válasza:
Nem igazan ertem, mit akartok meg egymastol. Nem mukodtok.
2/4 A kérdező kommentje:
En nagyon szeretem es o is engem, de nem ertem. Az egyutt töltött ido, az ha latom... Es ugyan ez nala is. Ha egyutt vagyunk minden szép es nagyon jo. Mihelyst mar nem vagyunk egyutt olyan mintha ellenségek lennénk. En szeretnek vele tobbet lenni, de csak távolodunk egymástól. Pedig o is szeret engem, mert sok tette van amivel mutatja. De akk miert van ez? Hibásnak erzem magam benne, hogy o igy viszonyul jon hozzam, mert türelmetlen voltam sokmindrben, pedig csak megbeszélni akartam vele.
2016. dec. 6. 15:33
3/4 anonim válasza:
Ha már problémákat keres/talál abban hogy találkozzatok az nagy baj.
4/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom ugy, hogy a kapcsolatunk érthetőbb legyen. O szlovák, Szlovákiában dolgozik. En ugye magyar es itthon dolgozom. O hétfőtől pentekig, neha hetvegen is, vagy szombat vgy vasárnap. En 4 műszakot vagyok. Igy lehetetlen azt ossze hangolni h 1-2 het kiesés nelkul egyutt tudjunk lenni nyugodtan. Neki magyarban vannak rokonai, velük is ugy gondolom osztozni kell az idővel. Es azon tudunk ossze kapni a legjobban ha a tali jon szoba. Nekem rosszul esik, hogy ugy beszél neha az egyutt tölthető időről mintha egy késett idot kedv szerint bármikor pótolni tudnánk. Bonyolult is viszont egyutt lenni, mert az anyjáekkal el ugy mint en is. A nevelő apja miatt az hogy en menjek korlátozva van mert olyankor mikor nem dolgozik otthon van, aludni meg nem tudnek hol. Ide meg olyankor nek tud jonni mikor otthon van, mert az autót a nevelő apja használja olyankor. Havonta 1x 1het. Az en legnagyobb problémám ezzel a kapcsolattal a távolság, es az ido. Neki viszont az ezen valo problemazasom, holott csak alkalmat próbálok keríteni arra hogy tobb legyen.
2016. dec. 6. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!