Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gond lesz a kapcsolatunkban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond lesz a kapcsolatunkban ha anyagi gondjaim lettek és a rég lyukas cipő helyett a barátnőm mindenáron akar nekem venni egy újat? Elfogadjam?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, nagyon kedves, okos, szép nő! Viszont pont emiatt fáj a fejem hogy egy ilyen gyönyörű nő ilyen helyzetbe került miattam.

Nem keresek rosszul, 230 nettót. Ő nagyon okos, így mostanra elérte a 400 ezres fizetést. Nagyon büszke vagyok rá.

Együtt élünk, egy közös számlára utalunk mindketten 100-100 ezer forintot a költségekre, kajára, stb. Ha van maradék, az meg közös spórolás.

Sajnos megörököltem a testvéremmel egy tartozást, mellé még neki is segítek anyagilag (egyedül neveli a gyerekeit, elvesztette az állását)

Így szégyenemre "csak" (más ennyiből él ugye) 80 ezer forintom marad amit át is teszek a közösbe, nálam nem marad gyakorlatilag semmi. Azt nem mondhatom a barátnőmnek hogy a gondjaim miatt költözzünk olcsóbb albérletbe. Luxusra amúgy sem költünk semmit.

Most összejött minden ... már a cipőm is lyukas lett. Sokáig takargattam, próbáltam megvarrni, de a párom észrevette. Rögtön mondta, hogy menjünk venni egyet. Nagyon zavarban vagyok miatta, nem érzem magam férfinak! Itt egy gyönyörű nő aki bárkivel lehetne, ehelyett egy megcsúszott pasinak kell szégyenszemre cipőt vennie.

Egyelőre időt kértem tőle, azt mondtam hogy átgondolom meg keresgélek kicsit.

El kéne fogadnom? Ezzel lehet hogy soha nem fog már férfiként nézni rám! Ha a tesóm talál állást és tud majd még belefizetni a közösen örökölt tartozásba, akkor helyrejövök nagyjából, nem lesz gond.

2017. márc. 10. 10:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok nagyon belemenni de a szüleink elhunytak pár hónapja és kiderült hogy felvettek egy komolyabb hitelt aminek a fedezete a házuk volt (a cégükkel kombinált a dolog) A tesóm meg a gyerekekkel ott élt velük. Nem engedhetjük meg hogy pár millió tartozás miatt elengedjük a házat, inkább fizetem!
2017. márc. 10. 10:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Értem, végül is akkor nem adósságot örököltetek, hanem mellé egy házat is, azért nem mindegy. Szóval a tesód miatt fizeted az adósságot is. Plusz még havi szinten sem tudnak megélni azt is bele kell tolnod. Lenne más megoldás is, de ahogy látom te mindenképp abba gondolkozol tesódnak ne kelljen megfeszíteni magát és a komfortfokozata se csökkenjen, neked meg mindegy magaddal mi van. Lehet, hogy még egy csomó ideig el tudod hordani azt a cipőt amúgy, meg lassan azért melegszik is a napi átlag hőmérséklet.

Nincs ezzel gond, mindenki a saját forrásából gazdálkodik, nyilván ha elfogy akkor nem marad és akkor ez van mint ami most van.

Azt hiszem nálatok tényleg jó, hogy külön kasszán vagytok.

2017. márc. 10. 11:20
 13/18 anonim ***** válasza:
jézusom, nagyon rossz a hozzáállásod? mièrt kell mindig ezt a "nem èrzem férfinek magam" dumát nyomatni? örülj, jogy ilyen barátnőd van, aki kitart melletted és nem zavarja a dolog. Vagy jobban örülnél egy felületes pïcsának, aki miatt most a másik véglet miatt aggódhatnál? egy kapcsolat ha komoly, az azt jelenti, hogy jóban-rosszban együtt vagytok, ettől te nem veszted el a büszkesèged, különben is, már rég nem abba a korban èlünk, ahol csak az egyik fél dolgozik...
2017. márc. 10. 12:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem ott sánítt a történet, hogy a hitel kockázati életbiztosítás már szinte kötelező, nem is tudom elképzelni hogy ne kötötték volna meg gyerekes szülők a hitel felvételekor,főleg hogy nagyszülőként dupla felelősséggel járt.

Ezt a biztosítás fajtát a hitel felvételekor megkötik a bankban és a hitelt felvevő halála esetén 0 forintra redukálja az örökösök terhét.

2017. márc. 10. 12:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolso: mondtam hogy nem akarok belemenni! Nem fizeti ki senki a hitelt rajtunk kivul.

1 nem most lett felveve hanem majd 20 eve

2 szuleinknek sulyos maradando betegsege volt regen ami miatt nem kothettek biztositasokat

A tobbi nem rad tartozik. Santitani meg tudod ki santit ...

2017. márc. 10. 14:31
 16/18 A kérdező kommentje:

Pontosan ahogy a tesóm mondja, de ennyi elég is kár volt ebbe belemenni! Ja és kikéri magának hogy az életét minösítsétek.

Fog munkát találni nemsokára és mind rendbe jövünk. Ez a család!

2017. márc. 10. 14:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Már leírták vagy 10-en, hogy el kellene fogadnod a cipőt, de nem is törődsz a válaszokkal, csak kijelented, hogy ilyen vagy és kész.

Az ilyen emberek minek használják ezt a fórumot??

2017. márc. 10. 14:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Semmi gond nem lesz, hidd el, hiszen azért ajánlotta fel, mert segíteni szeretne. 4 éve együtt vagytok, közös lakásra gyűjtötök, ez azért elég idő ahhoz, hogy tudjátok, egymás mellett szeretnétek állni. Szeret, havi 400+80 ezerből még Pesten és 110 ezres albérletben is meglehet élni, de még ha 200-at félre rak (ha jól értelmezem a helyzetet) akkor is.

Egy milliós hitelt fizetsz, és segítesz a testvéredéknek (akiknek a gondja gondolom azért lelkileg is kihat Rád), ne kreálj emellé még ilyen hülye problémákat, szerintem van így is elég, nem?

Reméljük, hogy majd jobb lesz, találtok munkát, rendeződik a hitelfizetési felosztás is, a cipőt pedig fogadd el. Semmiféle férfiasságot nem fogsz veszteni, a párod pedig vélhetően nem azért lakik veled, attól függetlenül, hogy gyönyörű-e, vagy sem, mert a cipődet nem ő vette, hanem te magadnak. Jól mondtad, bárkivel lehetne. De gondold csak végig, hogy kit választott! Ne nézd egy lelketlen anyagias nőnek a barátnődet, és hidd el végre, hogy szeret Téged.

2017. márc. 11. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!