Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te féltékeny lennél a helyemben?
...ha a pasid, miután veled randizott, kettesben találkozna egy lánnyal, akinek aztán felmenne a lakására, és a csaj kaját készítene neki?
A tali előtt még egy rágót is kért tőlem, pedig csak a randijaink előtt vesz be egyet-egyet, hogy jó legyen a lehelete.
Túlreagálom? Mondta is barátom, hogy csak addig volt ott, amíg a csaj pasija meg nem érkezett.
Hát, ha ti heti egy-két alkalommal találkoztok, akkor nem vagyok túl optimista az elhatározásod sikerét illetően:
" tehát megtiltani sem fogom, de azt akkor tegyék nyilvános helyen. Ennyivel lezárom a témát."
Ezt tán a feleségemtől elfogadtam volna, bár neki meg nem jutott volna ilyen az eszébe.
Hogy érted, 21.? Akkor a te feleségedet nem zavarná, ha havercsajjal töltenél kettesben egy estét a csaj lakásán? Esetleg rendszeresen?
Persze különbözőek vagyunk, engem zavar, mást meg nem. :)
Akkor jó! Az indulat ritkán visz jó irányba.
Engem nem zavarna a sztori, azt az egy pontot kivéve, hogy a kedvesét miért is nem mutatja be a régi havernak, akár csaj, akár pasi.
Az jut eszembe, hogy a gimis ofőnk 6 évvel idősebb, ő kislányos kinézetű volt, én meg a nagy szakállam idősebb jellegű, és néztek már a férjének, pasijának is - és jó sokszor mentem hozzá egyedül látogatóba. De senkiben nem merült fel, hogy ebben volna bármi szexuális lehetőség, csak a feleségem egyszerűen kívül volt ezen a körön. De szerették egymást - szóval úgy fel sem merült, hogy ismeretlen bárkihez mászkáljak.
Szerintem ez a leginkább a cikis a történetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!