Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te féltékeny lennél a helyemben?
...ha a pasid, miután veled randizott, kettesben találkozna egy lánnyal, akinek aztán felmenne a lakására, és a csaj kaját készítene neki?
A tali előtt még egy rágót is kért tőlem, pedig csak a randijaink előtt vesz be egyet-egyet, hogy jó legyen a lehelete.
Túlreagálom? Mondta is barátom, hogy csak addig volt ott, amíg a csaj pasija meg nem érkezett.
Nagyon engedékeny vagy. Nem semmi.
És mit szólt erre? Vagy nem mondtad neki?
Én mentem már fel haver (pasi) lakására, tény, hogy ha csak ketten lettünk volna, akkor az nekem is kényelmetlen lett volna. Ott voltak a lakótársai is, így nem volt gond, de én nagyon nehezesen kerülök olyan kapcsolatba valakivel, hogy kettesben legyek a lakásán vagy bármi. Több hónapos, éves, mély barátság.
Van párom. Valamelyest egyébként még őt így is zavarta, habár esélytelen, hogy azzal a pasival bármit kezdenék valaha :D Ha az utolsó lenne a földön, akkor se.
Egyébként megkérdezett téged erről?
Valószínű nem élnék már ha ilyet csinálnék illetve ő sem ha ilyet tenne.
Nálunk az ellenkező nemű barát sem elfogadott, ismerős még csak-csak de azzal sincs találka kettesben, főleg nem lakáson, mindketten így vélekedtünk az első perctől, a tapasztalataink alapján, mi is barátokként indultunk, 5 éve házasok vagyunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!