Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a párom kutyáját?
Lassan 3 éve leszünk együtt és egyre többször jön szóba az összeköltözés. Semmi baj nem is lenne a dologgal, szeretem és komolyan is gondolom a kapcsolatunkat, de hozni akarja a dögjét. Ők dolgoznak és ez komoly és a többi....
Hogyan beszélhétném rá, hogy ne hozza? Akivelem történt ilyen, hogyan oldotta meg?
"Csak én tudom elolvasni azt a kommentet, amiben a kérdező leírja, hogy "barátnőm kutyája", tehát értelemszerűen a kérdező a férfi??"
Úgy is lehet értelmezni, hogy a kérdező lány, és van egy barátnője, akinek kutyája van. Nem?
32-es!
Egyáltalán nem egyértelmű! ... bár még az is lehet, hogy igazad van.
"... de hozni akarja a dögjét. Ők dolgoznak és ez komoly és a többi...."
Leginkább férfiakra jellemző, hogy kutyával dolgoznak, persze lehetnek kivételek.
"Az összes kutyát utálom. Nem szeretem, hogy ugral/liheg/ugat/ás/fekszik a kanapén.
Barátnőm kutyáját még elviselem, ha ágyút vagyunk, de sosem laknék együtt vele."
Nőként beszélhet egy barátnője kutyájáról ...
Persze röhej, hogy itt tippelgetünk és a kérdező nem írja legalább a nemét.
Ha férfi az illető, akkor különösen érdekes a sztori, mert ilyen kutyahisztit nők szoktak levágni, ezért is gondolt mindenki nőre.
# 35
Mennyire életszerű, hogy egy nő "páromnak" hívja a barátnőjét, és 3 év után összeköltözést fontolgat?
40. #
Ha szeretek valakit; akkor elfogadom őt az összes rigolyáival és családjával együtt, a pók is lehet családtag, igen. Ha szereti azt az állatkát, akkor fontos neki. Nekem meg az, h. boldog legyen. És h. lehet boldog a szeretett állata nélkül? Lehet kutya; macsek, hötcsög v. bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!