Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a párom kutyáját?
Lassan 3 éve leszünk együtt és egyre többször jön szóba az összeköltözés. Semmi baj nem is lenne a dologgal, szeretem és komolyan is gondolom a kapcsolatunkat, de hozni akarja a dögjét. Ők dolgoznak és ez komoly és a többi....
Hogyan beszélhétném rá, hogy ne hozza? Akivelem történt ilyen, hogyan oldotta meg?
Van olyan ház 2 utcával arrébb ahol egész hegy van a kertben kutyaszarból. Kellemes, frissítő illat az egész családnak.
Távolabbi rokonságnál lakásban a kutya. Remek illatok, kellmesen simogató kutyaszőr, minden a kutyika igényeinek megfelelően, inkább szopik a gazda. Cipőt elrakni, most erre most arra, jaj szegény kutyika. Tipikusan az a rokonság akik tartsák velem a rokonságot én meg velük a távolságot.
Panel haverék szomszádjánál erkélyen a kutya. Jó ég az a húgy-szar bűz ami ott volt... Böeáááá...
"És szagolja a kellemes kutyabűzt, kert esetén kutyaszarszagot. Vonyítás éjjel, ugatás nappal, romokban a nappali ha panel, romokban a kert, ha van."
2 kutyám van. Kertes házban lakom. Mind a kettő nevelt, jó kutya, szebb állapotban van a kertem mint sok nem kutyás embernek. Minden csak nevelés kérdése. Ja és persze nem ugrálnak fel senkire. Mi a titok? Foglalkozni kell velük és nevelni őket.
A csaj nem szereti a kutyát. Akkor mégis minek jött össze egy olyan sráccal, aki meg szereti őket, és fontosak neki? Előbb kellene gondolkodni és utána cselekedni.
Abban igazat adok neked, hogy panelba nem kell kutya, de macska sem. Panelba semmilyen háziállat nem kell, nem oda való. Azonban ha a csaj ennyire kutyaellenes, akkor nem kellett volna a sráccal összejönnie.
Hozzátenném én is láttam eleget a szomszéd macskáiból, hogy én is mondhassam, nekem meg macska nem kell. Ezt csak azért írtam, hogy értsd a dolgot. Attól még, hogy a szomszéd kutyái olyanok, nem kell általánosítani, mert a kutya olyan lesz, amilyennek neveled.
Kérdező!
Rághatjuk itt a gittet kutyabarátok és ellenzők, pro és kontra, de egymást úgysem fogjuk meggyőzni.
Neked az az egyetlen tanácsom, hogy mivel alapvető különbségek vannak köztetek a pároddal, úgy lelkiségben mint életvitelben, tehát jobb, ha nem terveztek összeköltözést, mert az valamelyikőtöknek kompromisszummal járna és az nem lenne boldog.
Jobb, ha még most elválnak útjaitok és mindketten kerestek magatokhoz hasonló gondolkodású párt!
22. Még ekkora hülyeséget sem hallottam, hogy egy kutya érdekből van az ember mellett....
Ha egy kutyába belerúgsz, az akkor is hűséges marad és megtesz mindent érted....
Na a macska az nem ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!