Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány és egy fiú komoly kapcsolatban élnek (ez alatt gondolok 1 évre) Szerintetek normális lenne ha nemi kapcsolatot élnének? 14 és fél évesek.
Mindenki a saját tetteiért felel és saját magának kell eldöntenie, hogy számára mi a normális.
Ha meg mások véleményére vagy kíváncsi, akkor íme az enyém: Talán mondhatjuk nem annyira régnek, hogy én is ennyi idős voltam (20 éves vagyok), asszem az én generációmban kezdődött ez a dolog, hogy 14 évesek már élnek nemi életet. Emlékszem azokra az osztálytársaimra, akik hűhadenagykirályok' voltak, mert jártak és már dugtak is. Mindenki az akkori felfogásával vagy tök menőknek, vagy "álompároknak" titulálta őket.
Ezek a kapcsolatok rendre tönkrementek, amint rájöttek a "résztvevők", hogy mennyire nem is illenek valójában össze és mennyire is üres a kapcsolatuk.
Hogy mit akarok ebből kihozni? Azt, hogy nem támogatom a 16 éven aluliak párzását. Nem azért, mert hűhadeirígy' vagyok, hanem azért, mert egy 14 éves kis takony (bocs) nincs tisztában még a "szeretet" fogalmával sem.
Egy 16 éves sem feltétlen áll készen a szexuális életre, de mégis mérföldekkel előrébb jár egy 14 éves gyereknél.
Egy 14-15 éves még foglalkozzon inkább azzal, hogy hova veszik fel és ha felvették, akkor azzal, hogy beilleszkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!