Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megtanulni a gondolatok, érzelmek kifejezését?

Figyelt kérdés

Valamiért ez sosem ment. Felületesen bárkivel elbeszélgetek, de amikor már mélyebb témák kerülnek szóba, akkor kizárólag írásban tudom jól kifejezni magamat, élőben kb. meg sem tudok szólalni, egyszerűen nem tudom megfogalmazni, mit akarok mondani. Ez különösen akkor igaz, ha valami probléma van...

A szeretetemet se nagyon tudom kimutatni. Egyáltalán miből érzi a másik, hogy szeretem őt? Mert hiába mondom, vagy csókolom meg, még én is érzem, hogy ez szánalmasan kevés, komolyabb tettek is kellenének.

Mi okozhatja ezt? Mert így kívülről azt látja rólam mindenki, hogy hideg vagyok meg érzéketlen, pedig ez egyáltalán nem így van. :/

Valami ötlet?

21L

2017. márc. 6. 22:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Merni kell kimutatni. Valószínűleg félsz valamitől, ezért nem tudod a saját faladat áttörni. Ne félj.

Nekem is sok időbe telt, talán azért mert gyerekkoromban mindig mindenhol kiközösítettek, és semmilyen téren nem mertem vállalni az érzéseim, de sokszor még a gondolataim, a véleményem sem. Párszor össze kellett törjön a szívem -részben a saját hibámból- hogy megtanuljam kimondani az érzéseim. Mert különben sok a félreértés, illetve honnan tudhatná a másik hogy mit érzek, gondolok? Ki kell mondani. Nem könnyű, de utána sokkal jobb.

2017. márc. 6. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!