Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha rajtakapnátok a barátnőtöket, hogy titokban egy Laza erkölcsök című könyvet olvasgat nagy érdeklődéssel?
Figyelt kérdés
Az írója Mia Asher.
Aztán az van még a borítója tetején, hogy "Eladom a lelkem, de nem érdekel."
Lenne ez valamilyen hatással a kapcsolatotokra vagy inkább nem csinálnátok belőle miatta cirkuszt?
2017. márc. 6. 18:34
11/14 anonim válasza:
Ebből nagy baj lesz hamarosan. Te még egy könyvre is féltékeny vagy.
13/14 anonim válasza:
amúgy néha én is olvasgatok ilyeneket. :D van barátom, és csak neki akarok izgisebb lenni, meg dögösebb. :D szóval lányként semmi rosszat nem látnék bele.
14/14 anonim válasza:
Ezt a könyvet én is elolvastam. Nem csak annyiról szól,hogy a főszereplő k* rva. Már az elején szó van róla,hogy Blaire egy dagadt kislány volt,aki nem kapott a szüleitől elég törődést. Mindegy,nem is a könyv tartalma a lényeg,hanem ,miért is csinálna bárki is cirkuszt? Attól,mert pl elolvasok egy olyan könyvet,ami egy k* rváról szól,attól az olvasó nem lesz az,és bem is feltétlen azonosul a szereplővel. Ez csak kikapcsolódás. Pl ha megnézek egy horrorfilmet,amiben gyilkolnak,még nem leszek gyilkos és nem is fogok rá vágyni ,hogy az legyek. Ez a kapcsolatotokra kb semmilyen hatással nincs. Jóhogy nem már megtiltod neki,hogy mit olvasson. Én is a párom mellett olvastam, felnőtt emberek vagyunk,azt olvasunk amit akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!