Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem szívesen mutatja "csinos" nők társaságában,
hogy velem van. Túlreagálom?
Hülye vagy? Élvezed ezt a megalázó helyzeteket? Zavard el a francba!
2017. márc. 7. 04:56
Én voltam így a fiú helyébe, mondjuk a lány nagyon rámerőltette magát, de én voltam a hülye. Nekem nem ment, buliban örültem mikor szétváltunk, mert akkor tudtam beszélgetni lányokkal.
2017. márc. 8. 07:09
ilyenkor kellene, hogy igazán szorítsa a kezed....
2017. márc. 8. 07:13
Feltekeny not csinal beloled, aztan majd a vegen ha osszevesztek emiatt azt vagja majd a fejedhez, hogy azert csibalja mert idegesiti a feltekenykedesed. Velem ez tortent :-(. Nem becsul es nem tisztel teged. Lehet hogy szeret, de a szerelem nem eleg egy boldog kapcsolathoz.
2017. márc. 8. 07:59
Nekem, volt olyan fiúm, aki elvárta, hogy együtt menjünk jöjjünk a társaságba, de ott mindenki széledjen. Én nagyon bele se mentem vele a kapcsolatba.
Döntsd el, hogy ez neked jó-e vagy sem. Én nem tűrném, ha engem nem vállalna egy társaságban a férjem vagy más nőkkel flörtölgetne. Szerintem, ha nem érti a problémádat, akkor lépj le, de ha mazochista vagy maradj vele, ámbár ebben az esetben felesleges kérdést kiírni.
2017. márc. 8. 09:47
Ne hagyd, hogy a szerelem elvakítson. Vedd észre, hogy sajnos nagy valószínûséggel nem szeret igazán. Minél előbb ráébredsz, annál kisebbet koppansz a végén.
2017. márc. 17. 09:14
" Nem hiszem, hogy vonzóbb lányt várna " - pedig minden jel erre utal.
Jó szamár vagy te neki, de ha akadna egy ló....!
2017. márc. 17. 09:16
18/24 A kérdező kommentje:
Nem szebb lányokkal flörtöl, hanem mindenkivel. Mindig kell valaki akivel ezt a szükségletét kielégítheti. Előfordul, hogy egy majdnem anyukája korabelivel teszi ezt, aki minden csak nem jobb nő nálam. Ezért nem is értem!
Mert nem vagy neki elég, vagy elég jó.... nekem nem jutna ilyen az eszembe akkor se ja nincs ott a kedvesem.
Gondold el, milyen lehet, amikor ott se vagy, és meddig maradna hűséges, ha valamelyik "célpontja" bólintana, akár anyuka, akár dédnagymama... menne vele, fix.
2017. márc. 17. 11:55
20/24 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe majd találsz olyat aki 100%ig felvállal akármilyen dögös csaj van a közeledbe akkor is te leszel számára a tökéletes :)
2017. márc. 17. 19:12
Kapcsolódó kérdések: