Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok egy 2 éves kisfiú anyukája. Gyesen vagyok itthon:minden nap főzök,takaritok,mosogatok stb. A kapcsolatunk a párommal viszont romlik. 3 hónapja nem élünk nemi életet. 3 hülye kifogása van: fáradt, nincs ideje, nem áll fel. Próbáltam vele beszélni mondja el mi a gond és megoldjuk. Állítja hogy nincs senkije es imád minket de nem hiszem el..

2017. márc. 6. 10:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is valami egészségügyi problémára gondolok a leírtak alapján. Próbáld meg felhozni ezt finoman, mert nyilván kényes kérdés, de ha nem foglalkozik vele, nem lesz jobb.

Ellenben az is előfordulhat, hogy csökkent az étvágya, bár azért hirtelen 3 hónap semmi elég valószínűtlenné teszi, ha előtte ez rendben volt.

Mindenképp próbálj még beszélgetni vele, egyrészt, ha egészségügyi, az derüljön ki, ha lelki, akkor próbáljátok megoldani. Sok silert!

2017. márc. 6. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!