Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond?
27/F
Szerintem tolled fugg, hogy van-e eselye a kapcsolatotoknak.
Miert megy nelkuled szorakozni,vagy miert nem visz teged is a baratjaival egyutt? En egyszer mentem baratnom nelkul szorakozni a testveremmel, es baratjaival, mert o nem volt az orszagban, azt is megbantam, majdnem hulyeseget is csinaltam ,aztan mindent elmeseltem mi tortent, es azota is bant meg a dolog, mi lett volna ha reszegen megcsalom.
Szamomra a legjobb baratom a baratnom, mindent megtudok beszelni vele, nem erzem hogy log a nyakamon, tudunk egymasnak teret adni meg egy szobaban is, eltudunk egyedul is lenni orakig, anelkul hogy egymast zavarnank, ameddig fontos dolgokat tanulunk, munkaugy, vagy eppen jatszunk kulon kulon.
Szerintem te kell erezd, hogy most kell neked ez a kapcsolat vagy sem, hetente 3-5x-or mikor talakoztok van valami kozos aktivitas a szexen kivul?
Te tipikusan az az ember vagy, aki függ a másiktól.
Neked olyan párt kell találni, aki szintén ilyen.
Az a baj, hogy neked az, hogy "csak" heti 5 napot találkoztok egy 6 HÓNAPOS kapcsolatban, már kevés. Könyörgöm, alig ismered...
Miről fogtok beszélgetni, ha mindig mindent együtt csináltok, ha nincsenek külön is élményeitek?
Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek szüksége van egyedüllétre is, hogy a hobbijával foglalkozhasson, szimplán pihenhessen, vagy a barátaival legyen.
Mit gondolsz, ha együtt laktok mindig mindent együtt fogtok csinálni? Hát nem. Akkor is ez lesz: ő félrevonul gépezni/olvasni/zenélni/hobbiját csinálni, te meg... hát, ott ülsz a sarokban és várod, hogy újra veled foglalkozzon?! Meg kiírsz majd egy kérdést, hogy "a barátommal együtt lakok, és csak heti 2-3 estét foglalkozik velem igazán, a többi időben a hobbijával meg a barátaival törődik, ennek szerintem nincs értelme?!!"
Keress magadnak hobbit, barátokat, mert nagyon nem jó, ha ennyire a másiktól függsz, így sosem lesz egy teljesértékű, harmonikus kapcsolatod senkivel, mert kevés ilyen figyelem- és szeretethiányos ember van, aki ennyire ráakaszkodik a másikra.
Arról nem is beszélve, hogy ez számodra sem egészséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!