Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan gondolom ezt vagy ez is csak női túlgondolás? Mit gondoltok?
Szóval adott lenne, hogy a párotokkal bizonyos okokból már két hete nem láttátok egymást és aztán lenne egy hétvégétek közösen majd újra 1 hét külön.
Beszélitek, hogy mennyire hiányoztok egymásnak, és hogy be kell pótoljátok a kimaradott hétvégét és tervezitek, hogy elutaztok egy másik városba ahol épp lesz egy tavaszi vásár megrendezve. Aztán szól, hogy megkérdezte már egyik barátját és a párját, hogy nem jönnek-e veletek. Ti örülnétek, hogy még csatlakoznak, vagy jobb szeretnétek a párotokkal lenni?
Én valamiért nem örültem ennek, hisz két hét után lenne végre két napunk egymásra, amit én vele akartam tölteni, ám ő hivja a haverját velünk, ami eléggé távol van szóval több mint egy fél napos program lesz, mostmár társaságban. Mondjuk az is igaz, hogy nem egy romantikus kirándulás, hisz ott is emberekkel leszünk körülvéve, de már maga az utazás sem lesz olyan, mint mikor mi vagyunk csak...
Szerintetek érthető az én nézőpontom, vagy megérthetném őt is és nincs ezzel probléma? Nem akarok rossz lenni és semmiségért bajlódni, viszont nem látom át a helyzetet.
Ti mit gondoltok?20L
Figyelj, tényleg nem durcázni vagy vitázni akarok, nem is fogok.
Csak épp nem látom át jól és tisztán a helyzetem, hogy jogosan várnám el, hogy ennyi idő után velem töltse ezt a két napot vagy túlgondolom és nincs semmi gond...Nem fogok most sem és akkor sem durcázni.
Többiek? Mit gondoltok?
Az miert haverozas, hogyha elhiv egy barati part veletek egy vasarba? Nem a hetvegere hivta meg oket, hogy aludjanak mellettetek egy matracon tartva a gyertyat nektek, hanem csak egy sima programra. Nem 10 eve nem lattatok egymast, hanem csak par napja...
En havonta 3-4-5 napra lathatom a paromat. Legutobb egy teljes napot tudtunk egyutt tolteni, es azon is kozbejott egy ugy, amit gyorsan el kellett inteznie, csak delutanra ert vissza hozzam. Hat, na bumm... a hisztitol jobb lesz?
Plane ilyen esetben nem ertem, minek kene hisztizni vagy barmit is szova tenni. Sokat latjatok egymast, es elmentek egy barati parral egy vasarba. En nokent nagyot neznek, ha ezen nyavalyogni kezdene a parom par nap kihagyas utan/miatt.
Én egyszerűbb választ adok.
Jogos amit mondasz, ellenben ne várd el másiktól hogy neki az, hogy veled van nem azt jelenti hogy más nem lehet ott. Fel se tűnik neki hogy ez zavar téged de nem azért mert nem szeret, hanem ő egy másik ember máshogy gondolkodik. Ennyi.
Érezd vele jól magad hidd el veled akar lenni
En nem szolnek. Egyreszt azert, mert nyilvan o is szeretne latni a haverjait, es egy ilyen nagyobb szabasu programra most miert ne lehetne negyesben menni kettesben helyett? Utana lehettek meg egyutt siman. Gondolom az utazas kozben nem nyaltatok-faltatok volna egymast amugysem, vagy ha ez peldaul nalatok belefer publikusan, akkor errol nagyon mas a velemenyunk. Nem azt mondom, hogy prud vagyok, mert en is csinaltam mar egyet s mast, de speciel irtora utalom amikor egy tomegkozlekedesi eszkozon azt kell neznem, hogy hogyan pettingel egy parocska mellettem, es ezzel meg eleg sokan igy vannak... a szexualis eletetek nem tartozik masra...
Plane meg ez lehet egy jo program is, tobbesben, igy letudja a ket dolgot egyszerre, azutan a nap tobbi reszeben meg foglalkozhattok egymassal.
Az exem is mindig ezt csinálta. Aztán tökre eldurvult az egész. Ezek mutatják meg igazán, hogy kinek mi fontos. Én sok időt pazaroltam egy ilyen lányra. Szakítottam vele, de szerintem jóval korábban kellett volna. Szerintem ne nagyon éld bele magad.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!