Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak vagy ne? Mennyi ideig érdemes várni ebben az esetben?
ha normális a srác, csak fel kellene fognia, hogy nem anyuka szoknyája mellett az igazi!!!hanem a szerelme mellett!!!
úristen. vannak amúgy 30-40 éves pasik is, akik a szüleiket választják
tiszta beteges a srác szerintem, ha nincs más nő a képben
az még normális lenne
de így....
utána meg ha a mamával összeveszik, akkor hozzád menekül?
tiszta röhej
ne haragudj, hogy kiakadtam!
ha a mamával kell versenyezni, szerintem jobb is, ha nem teszel semmit, csak vársz
mert hallottam olyat, hogy valaki kisbabával hagyta ott az asszonyt és ment vissza a szülőkhöz olyan indokkal, hogy nem tudja az új családját egyeztetni az életritmusához!!!hogy éjszaka sír a baba, mikor ő pihenne és inkább visszament a mamához!!!vannak akik soha nem nőnek fel, de ha mégis sikerülne, az ilyenekre örök befolyással lesz a mama, és a feleségnek ügyelnie kell arra, hogy mindig olyat akarjon, ami nincs a mama ellenére, mert elég egy vita és a srác a mamát fogja védeni, a feleség meg lehet a világ legszomorúbb asszonya is felőle, csak a mama legyen boldog.
légy óvatos az ilyen fazonokkal!
Figyelj megértem hogy elvagy kenődve de Szereted? Akarod őt? Szeretnél vele tervezni? Tegyél érte!!! Sz.d le hogy kerül keresd meg legyél igenis nyomulós. Ha megtaláltad azt akivel eltudnád képzelni életed hátralevő részét ne legyél buta hogy csak úgy elengeded. Aztán ha megvan lehet vele beszélni ilyen dolgokról. Nincs élettapasztalatom 19 évesen de szerintem nem látom rosszul.
Igaz fiú vagyok de ha velem történne meg az ami Veled akkor kaparnék az utolsó pillanatig. Remélem jól alakul.
Most pénteken (05.14én) küldtem neki egy sms-t, hogy én még nem felejtettem el, meg hogy szeretem és hiányzik.
Nem kaptam rá azóta sem választ. El vagyok keseredve, de valahol hiszek a sorsban. Ha nekünk együtt kell lennünk akkor együtt leszünk. Legalábbis nagyon remélem. Iszonyúan szeretem, vele álmodok. Tegnap illetve ma reggelre azt,hogy beszöktem hozzájuk az Anyukája azt mondta,h késő van ne menjek sehova aludjak ott, de úgy,hogy a párom ne tudjon róla. Reggel mire felkeltem a párom elment dologozni, de előtte írt egy sms-t,hogy ne haragudjak, de ő már döntött és el is kezdett ismerkedni, így ha összejön valakivel ne haragudjak meg. Szakítottunk ő lezártnak tekinti az egészet. Szerintetek? Sírva ébredtem...
Nem akarok nyomulni, mert akkor csak megutáltatom magam vele, meg én úgy érzem,hogy 200%ot beleadtam abba, hogy mi újra egy pár legyünk.
Kérlek írjatok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!