Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engeszteljem ki a barátom?
Mondtam neki egy hülyeséget amit nem gondoltam komolyan de rosszul esett neki, szeretném kiengesztelni. Hogyan?
Békülős sex, meg hasonló válaszok nem érdekelnek.
Vegyél valamilyen szép levélpapírt (dekorboltokban lehet kapni), és egy szépen fogó tollat, írd le neki az érzéseidet, meg hogy bocsásson meg, stb, amit akarsz, tedd bele egy szép, a papírhoz illő borítékba, majd csinálj neki, 2-3 darab kis szárazsütit. Illetve én csinálnék neki hozzá egy kis macit (csomagban lehet kapni hozzá a szabásmintát, és mindenféle anyagot ami kell hozz, és nagyon könnyű megcsinálni, varrógép sem kell hozzá, kézzel kell megvarrni). Ezeket tedd bele egy anyagba (lehet kapni tüll, és mindenféle szép, átlátszó anyagokat), csomagold be neki zsákszerűen, és kösd össze egy színben, és anyagban az anyaghoz passzoló szaténmasnival:) Szerintem örülni fog neki, és tuti megenyhül:).
Amúgy valóban jó lenne tudni, hogy mit mondtál neki?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!