Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünettartás/tehetetlenség barátnőm részéről. Mit lehetne tenni, mit gondoltok? Ha kérdeztek írok még dolgokat!
Azt javaslom, hogy vegyél vissza és ne keressed egy ideig. Egy normális párkapcsolat lényege a kölcsönösség, hogy mindkét fél fontosnak érzi a kapcsolatukat és tesz azért,hogy minél tovább fennmaradjon. Most a barátnőd időt kért, gondolkodnia kell, tiszteld meg azzal, hogy hagyod gondolkodni. De részéről viszont tiszteletlenség Veled szemben ha ezt sokáig húzza, bizonytalanságban tart Téged, mondjuk 1 hét várakozás még belefér szerintem, de több biztosan nem. Még valami....ha úgy dönt hogy Te vagy a nyerő és szól hogy mostantól jöhetsz mint a talajvíz....a helyedben nem tenném. Nem neked kell ezek után bizonyítanod hogy komolyan gondolod, hanem neki. Ne hagyjad, hogy a kapcsolatotok átmenjen egyfajta rajongásba,mert onnan nincs visszaút......ahogy mondani szokták megszákolt halat már nem kell etetni. Ha fontos vagy számára akkor Ő is teperni fog,keresi a társaságod, ha nem, akkor tök felesleges folytatni.
39F
A lányban gyűltek a sérelmek, és most kitört mint a vulkán. Apró dolgok ezek, de sok kicsi sokra megy. Valószínűleg érzékeny a lány, tehát legyél vele tapintatos, ha úgy dönt, hogy veled szeretne lenni. Ha tényleg szereted, akkor nem engeded elmenni, hanem küzdesz érte, amíg egy kicsike esély is van.
Egyébként én ugyanilyen mentalitású lány vagyok. (Sokáig lenyelek dolgokat, aztán egyszercsak kitör belőlem a dolog.) Valóban nagyon sértő, ha valaki azzal viccelődik, hogy biztosan megjött, meg ilyesmik. Én is voltam ilyen helyzetben, de végül adtam esélyt a fiúnak, és a mai napig együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!