Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elszakadni a páromtól, pedig tudom, hogy átver. Mit tegyek?
Ez a tipikus önsorsrontás.
Felejtsd el, dobd ki. Ne játszd el a hattyú halálát, hanem szedd össze magad.
Hogy jön ide a kereset????
Ő szexelni akar, te meg bedőlsz.
Bocs már elég vicces, hogy ezen keseregsz.
Vagy jó neked ennyi, vagy hagyd a fenébe.
Fiatalabb vagyok nálatok sokkal,de az én volt barátom is ezt csinálta,találkozzunk máskor,mert nem ér rá,aztán kiderült hogy aznap este még elment iszogatni,inkább a haverok,velem meg rendszeresen lemondta a találkozókat,a haverjai meg folyton arról győzködtek hogy ez a normális és mással sem lenne jobb...
Sok idő kellett nagyon hogy arra jussak hogy ha mással sem jobb,nekem ez akkor sem kell és ott hagyjam véglegesen...
Azóta egyelőre nincs senkim,de sokkal boldogabb vagyok így és hiszem hogy mással jobb lesz.
Szóval azt mondom,csak te tudsz változtatni,szedd össze magad,hagyd ott és ne hidd el bármit ígérget,mond,mert hosszútávon nem tartja be...
Az en elettarsam meg minden nap velem tolti az osszes szabadidejet, csak heti ket nap ( kedd, csutortok) megy el az anyjahoz illetve baratjahoz , amikor en kuzdodport edzesen vagyok. Heti 6 napot dolgozik. A hetvegejet( vasarnap) is trljesen velem tolti. Minden nap rammaszik es szexelunk.
Szerintem szakits vele. Atver.
N
Átver,te meg csalod.
Ez aztán a szerelem!
30 évesen!Istenkém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!