Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom elmegy inni a barátaival kocsmába meg fog csalni?
basszust szerintem te betegesen féltékeny vagy...
egyáltalán nem bízol a barátodban?
24F
A baráti kocsmázás még nem feltételez megcsalást, de ha olyan a barátod, akkor lehet, hogy megteszi.
Mennyire megbízható a gyerek?
Ezt te tudod.
21/L
Igen, biztos lehetsz benne. Sőt, még aznap este feleségül is vesz valakit.
Könyörgöm, ezt a kreativitást, ami a kis túlgondolós fejecskédben van, fektesd be valami hasznosabba! Rajzolj, fess, írj verseket... csak ne idegesítsd magad - vagy a párodat.
Nekünk minden hónapban van 1-1 hétvége, amikor ő is, és én is külön megyünk iszogatni. Ismerjük egymás társaságát, szoktunk együtt is menni de hidd el, jót tesz a kapcsolatnak, ha kicsit egymás nélkül is kikapcsolódtok. Nekem az agyamra menne, ha nem mehetnék nélküle sehova, semmikor.
20L
Sok fiú haverom van/volt, és hidd el nekem, hogy amelyik nem akar megcsalni, annál nem a kocsmán fog múlni.
Amelyik meg meg akar csalni, annak a szoknyáján is ülhetzs, úgy is meg fog. Szóval kár "tiltani", nem ezen fog múlni.
25N
ugye tudod, hogy a beteges féltékenység tönkreteszi a kapcsolatot? :S
24F
1. a féltékenység önbizalomhiányból származik
2. a féltékenység abból is származik, hogy nem bízol a párodban
3. a féltékenység RÓLAD SZÓL és nem a másikról!!!
"Próbálok, de én nem bízok senkiben, bár okot sose adott a kételkedése"
Szánalmas és nevetséges vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!