Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, hogy érdeklődjöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy érdeklődjöm irántam?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem nagyon tetszik. Igazából nem ismerjük egymást, de néha szoktam látni. Msn-en szoktunk beszélgetni. Soha nem ír rám, szóval nem érdeklem. :( De ha beszélgetünk akkor tök jól elvagyunk.
2010. máj. 9. 20:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 16 éves lány vagyok. :D
2010. máj. 9. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
cumizd le!
2010. máj. 9. 20:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Heh de jó is lenne *.* De az messze van, elérhetetlen. XD
2010. máj. 9. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Szió. Ez engem is érdekelne, hasonló cipőben járok. Bár a cumizásból már kinőttem :P :@ és egyébként örülök, hogy mindig van, aki ilyen közönségesen ragadja meg a témát...

Lényeg, hogy nem tudok Neked én sem segíteni, mert nekem is ez a bajom, de ha elég fontos neked, akkor ne add fel, és mindig csak önmagad légy!

2010. máj. 9. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!