Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakíthat azért a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakíthat azért a barátnőm velem, mert 31 évesen nincs egzisztenciám?

Figyelt kérdés

3 éve együtt vagyok a párommal.

Én egy hivatalban dolgozok havi nettó 140 ezer ft-ért, párom egy mások szerint is egy nagyon csinos, kedves, megértő, szintén keveset kereső állami óvónő.

Nyilván ennyi pénzből, nagyon albérletre nem tudunk menni, jelenleg mind ketten szülőknél élünk.

Barátaim szerint nagyon gyorsan kapjam össze magam, mert így biztos el fog hagyni a csinos barátnőm, mert sokkal jobb pasikat találhat magának.

Ő nagyon mondja hogy szeret és velem szeretne lenni leélni az életét.

Valóban szerethet, mert egyszer csúnya módon teszteltem, egy nagyon gazdag helyes sármos ismerősöm megpróbálta felszedni, de nagyon elhajtotta

2017. márc. 1. 14:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A kettőtök fizetéséből simán lehet egy olcsóbb albérletet fenntartani, kezdetnek ez pont elég. Ne csak ülj a langyos pocsolyában, tegyél is az előrehaladásért! :)

Mi sem keresünk jobban a párommal együtt, mi is elhúztuk két évig, hogy jajj mi lesz ha nem jövünk ki, és nem akarunk nyomorogni, de őszintén, ha ebben a korban sem ugranánk fejest, akkor mikor? Nem lehet örökké otthon élni.

Egyáltalán nem olyan rossz a fizetésed, én diplomával is kerestem ennél kevesebbet állami szférában. Csak ne süllyedj el az önsajnálatban, keresd meg a kiutat. :) Számoljátok ki, közösen mennyi pénzetek van, mi megy el telefonra, netre, diákhitelre, akármire, a maradékból pedig már bőszen lehet albérletet keresni, a kauciót két hónap alatt meg félre tudjátok tenni.

Sok sikert! :)

2017. márc. 1. 15:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem minden a zseton. Szóval simán lehettek boldogok, de törjétek a fejeteket az összeköltözésen, más ám úgy a kapcsolat.
2017. márc. 1. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Most látsz erre utaló jeleket vagy csak szereted magad feleslegesen stresszelni?

Csak a saját példámat tudom felhozni:

Volt olyan pasim aki gazdag volt, saját ház, kocsi stb. Kb.3 hónapot bírtam ki mellette, mert elviselhetetlenül önimádó és ostoba volt, humora meg...inkább hagyjuk!

Aztán összejöttem a mostani párommal, akinek akkor a munkáján kìvül semmije nem volt és szépen a 12 év alatt felépítettük a közös életünket és azóta is ugyanolyan jó a kapcsolatunk. Voltak (és vannak is néha) anyagilag keményebb időszakok, veszekedtünk is sokat, idegesek voltunk, voltak akik fel akartak szedni az évek alatt (volt gazdagabb is, volt aki "csak" jól nézett ki), de mindvégig kitartottam a párom mellett mert szeretem.

Ha a barátnőd is így érez, akkor nem fog elhagyni. Egyébként kettőtök fizujából már simán ki tudnátok venni egy normális albérletet, csak keresni kellene. :)

2017. márc. 1. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!