Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakíthat ezért, vagy megváltozhat?
Igaza volt, oké hogy szex meg minden, de egy dolgozó embernek sajnos nem mindig oké a dolog. Te mivel még éretlen vagy, ezt nehezen fogod fel gondolom.
Most jöhetnek a nethuszár férfiak, akik leszólják a palit, hogy mekkora lúzer, de állítom ezek a nethuszárok még életükben nem láttak pi nát, nemhogy azt tudják, milyen melózni menni.
Adhatok egy tanácsot? Ne vedd fel pár napig a telefont ha hív, és ne keresd, sőt, ne is hagyd, hogy elérjen. Mivel írtad: "Mikor utolsó alkalommal mondta ezt, hogy ne találkozzunk többet, már olyan könnyedén vettem, és nem érdekelt, mert már annyiszor megbántott ezzel, hogy nem tudtam volna sírni.." Ezután összejöttetek, mert látta, hogy nem veszed olyan komolyan. Szóval ne vedd. Ha azt látja rajtad, hogy neked nem olyan fontos, és annyira nem érint mélyen, ha nem találkoztok, akkor ő fog a lábaid elé borulni.
Mégis melyik pasi ne szeretné, ha reggel rámászna a barátnője? :D Ha keres Írj neki egy sms-t, hogy túl sokat hisztizik, és nincs kedved találkozni. Utána pár napig hanyagold. Biztos nehéz lesz, mert kedveled, és hiányozni fog, de biztos vagyok benne, hogy sikered lesz, ha kibírod. :)
23/N
ELső válaszoló: Igazad van persze, de te nem olvastad végig? Ez a pasi alapból elég bunkó. (Bocs kérdező, de így van. ) Úgyhogy nem csak az itt a probléma, hogy ő egy dolgozó ember. Egyékbént meg a férfiak később érnek, szóval nem tudom mire van olyan nagyra a korával.
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!