Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők vagy a Férfiak tesznek többet azért, hogy több év után is tetszenek párjuknak?
Kérdező, azért óvatosan felhívnám a figyelmed, hogy nem 26 éves korban szokott kezdődni a megindulás a lejtőn... Én 30 felett, családos férfiaknál tapasztalom ezt inkább.
Amúgy végignézve az ismerősi körömben (harmincas, negyvenes, ötvenes korosztály), 90%-ban a nők tesznek többet a külsejükért, a férfiak pedig "jó vagyok így is" alapon elvannak. Egyetlen olyan férfit sem ismerek, tényleg, egyet sem, aki családapaként edzeni járna. Olyat igen, aki sportol, de ez inkább heti egy "apukafoci", ami azért túl sokat nem számít a fizikai erőnlét karbantartásában. Jobban szól arról, hogy utána elmennek együtt sörözni, mint a mozgásról.
Az is igaz, amit valaki írt fentebb, hogy a családi munkamegosztásban nem éppen igazságos, ha a férfinak jár heti több óra edzés, mert ezzel pont a nő lehetőségeit veszi el. Lehet, hogy a nő is szívesen sportolna, ha lenne valaki, aki addig vigyáz a gyerek(ek)re.
Nagyban függ a felek munkájától is: aki munkája révén sokat van emberek között, az nyilván jobban ad magára. Na mármost ha egy nő szül három gyereket, akkor azért hosszú évekre kiesik a munkából...
Szóval sok szempont van, de általánosságban azt tapasztalom, hogy a nők adnak jobban magukra.
Én egy kicsit elkényelmesedtem. Talán mert a párom így is folyton szexelni akar velem. Nem járunk sehova, minek legyek szexibb?
Ha szóvá tenné, lehet, változtatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!