Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 és 14 év alatti szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 és 14 év alatti szingli fiúk és lányok! Leírnátok a külső és belső tulajdonságaitokat?

Figyelt kérdés
Persze NEM KÖTELEZŐ mielőtt még valaki azt mondaná hogy ,,nem tartozik rád" -.-"
2010. máj. 9. 18:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
na várjunk csak, akkor arra mit mondunk, aki a szingli definiciot csak annyiban nem teljesiti hogy képtelen sexuális kapcsolatot kialakitani valakivel, tehát nincs és soha nem is volt még csak alkalmi kapcsolata sem, tehát simán egy szüz luzer?hm?
2010. máj. 9. 18:46
 12/21 A kérdező kommentje:
tudjátok mit? inkább csak irjatok magatokról xD
2010. máj. 9. 18:49
 13/21 anonim ***** válasza:

Külső: drapp bőrszín, legfelül bana szőrzettel.

Belső: szív, máj, tüdő, belek, stb vannak, ezek általában piros színűek.

2010. máj. 9. 18:54
 14/21 A kérdező kommentje:
Te ember!( utolsó válaszolónak szól?TUDOD MIK AZOK A TULAJDONSÁGOK?XD
2010. máj. 9. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Hát jó.. kívülről nem rossz az összkép de szeretek vakarózni (nem csak a tetves hajam és gombás lábam miatt, egyébként is), sokszor bányászok az orromban, néha extra dolgokat is találok, már kb. másfél éve nem szopom az ujjam (anyukám szerint nagy haladás).

Belülről is elviselhető, bár sajnos szinte mindig szeles vok és általában nem tartóztatom magam, ott recsegek ahol épp vagyok, legyen az a metró vagy a házunk alatti csatornarendszer, ritkán fürdök mert allerigás vagyok a vízünkben élő állatkákra (igen vannak benne mert ritken eresszük le a kádat, apa látta a TV-ben hogy spórolni kell). Dióhéjban ennyi.

2010. máj. 9. 19:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Okés írok magamrólxD:D

Lány vagyok, június 20.-án leszek 13 éves. Külföldön lakom, blah blah, trah tarahh..

Sokat nevetek, viszont tanulni nem tanulok sokat. Járok röplabdaedzésre, szerelmes vagyok, zöld a szemem színe, fehér bőrű vagyok, ami egyértelmű a szemem színéből,,xD..Nagyon sokat rajzolok és tudok is szépen. na a többi nem tartozik rád:D amúgy előző válaszoló jó voltXDD

"sokszor bányászok az orromban, néha extra dolgokat is találok" XDD :DDD Na sziasztok:DD

2010. máj. 9. 19:07
 17/21 A kérdező kommentje:
19:04-esen behaltam bazzek xD
2010. máj. 9. 19:11
 18/21 anonim ***** válasza:

19:07 vagyok..

na azon én is behaltamXDD:DDD

2010. máj. 9. 19:17
 19/21 anonim ***** válasza:

2akkor arra mit mondunk, aki a szingli definiciot csak annyiban nem teljesiti hogy képtelen sexuális kapcsolatot kialakitani valakivel, tehát nincs és soha nem is volt még csak alkalmi kapcsolata sem, tehát simán egy szüz luzer?hm?"

Egyedülálló

2010. máj. 9. 19:28
 20/21 anonim ***** válasza:

én kérdeztem meg a dolgot, és szerintem a legmegfelöbb megnevezés:

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSER

2010. máj. 9. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!