Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha bekavart a bnőm? Bővebben lent.
Mi tegyek ha tetszik egy fiú,és azzal a fiúval már alakult valami egészen addig amíg az egyik szarkavaró barátnőm nem kavart be. Kezdtem meg szeretni a srácotés erre jött ez..sőt mostmár néha napján vele álmodok mindenhez ő fűződik.
ez a csaj olyanokat kavart ami a pasinak rosszul esett..
bocsi hogy sokat irtam.
14/L
gondolom már kicsit késő írni de csak most találtam meg a kérdést : OO
először is: ez a teljesen megbízok valakiben sosem vezet jóra. hidd el nekem is volt már ilyen, teljesen egyformák voltunk egy sráccal, 2 évig voltunk legjobb barátok és addig tényleg számíthattam rá, de aztán csúnyán átvert S:
a szarkavaró "barátnődről" csak annyit hogy kerüld és ne szólj hozzá. ha gonoszkodni kezdesz vele akkor minden kezdődik előröl.
az álmokról kb annyi az egész hogy ne gondolj rá sokat!! az ember többnyire arról álmodik (vagy jelképesen vagy tisztán) amire a legtöbbet gondol. felejtsd el a csajt!!
hm.. most ennyi jutott eszembe [: gondoltam leírom hátha jól jön majd más esetekben (nem kívánom hogy legyen hasonló eseted).
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!