Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan reagálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan reagálna barátnőm, ha ezt megtudná?

Figyelt kérdés

Huszonéves férfi vagyok, párommal másfél éve vagyunk együtt.

A problémám pedig az, hogy gyógyszert kell szednem a szexhez.

Mivel a kapcsolatunkról az utóbbi időben egyre többször szóba jött, hogy fokozni kéne (tehát összeköltözni), ezért most bajban vagyok. Jelenleg csak heti 1-2 alkalommal van lehetőségünk együtt lenni és jelen körülmények között még kivitelezhető a gyógyszerszedés.

De nem tudom mi lenne, ha együtt élnénk.

A gyógyszertől kiváló formában vagyok, utána barátnőmmel kb. madarat lehetne fogatni. De nélküle...

Mit javasoltok, hogyan kéne kezelni ezt a helyzetet?

2017. febr. 26. 09:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Nem tudom magam sem, hogy ez most azért van, mert VELE jó, vagy csak azért, mert sokáig voltam egyedül, és örülök, hogy végre van VALAKI."

NE költözz vele össze, amíg így gondolkozol!!!!

Amúgy kezdj valamit magaddal, nekem a 2 első barátom 20 fölött veszítette el, a 3.-nak meg 2-3 hónapig nem állt fel rendesen, meg kellett dolgoznunk a dologért (pont ő az egyébként, aki már 15 évesen elveszítette) És akkor mi van? A szüzesség alapból nem volt probléma, a 3. sráccal meg megoldottuk a gondot.

Nincs ebben semmi ciki.

Nekem meg volt betegségem, ami miatt fél évig borzalmasan fájt a szex, csak külön felkészüléssel, macerásan tudtuk élvezhetővé tenni.

Nem igazán értem a problémádat. Értelmes partner kell, akivel tudsz/mersz őszinte lenni, aztán kész. A többi már csak idő kérdése.

2017. febr. 27. 20:54
 22/22 anonim ***** válasza:

A #12-es kiegészítéssel azért nagyon mást gondolok. Ez nem barátnő, egy éretlen kis pi... aki azért akar összeköltözni veled, hogy kiszabaduljon a szülői fennhatóság alól.

Akkor ne parázz, szedegesd a gyógyszert, és keféld szorgalmasan, ameddig együtt vagytok, de az nem lesz hosszú kapcsolat.

Ami volt, az meg már nincs, nem volt abban se semmi szörnyű, szóval mássz ki azokból a negatív gondolataidból.

Én korábban voltam először nővel, de azért nyomasztott ám a jónáhány 3-5 másodperces aktus. :)

2017. febr. 28. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!