Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig tűrjem hogy folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tűrjem hogy folyton felpofoz a barátnőm?

Figyelt kérdés
Tegnap eléggé összekaptunk a barátnőmmel és kétszer is felpofozott. Ez már nem az első eset, szinte mindig ha van egy komolyabb vita, elcsattan egy pofon, attól függetlenül hogy kinek van igaza. Ti elviselnétek ezt?
2017. febr. 25. 10:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%
Ilyenkor sajnos nem jönnek vartyogni a nők, hogy micsoda aljas dolog a pofozkodás, bárki is adja a másiknak, meg hogy micsoda mocskos, agresszív alakok vannak ezen a világon, bezzeg ha te pofoznád meg őt, már rég a földbe döngöltek volna, hogy mit csinálsz, és hogy te is csak olyan vagy, mint az összes többi férfi stb. Egy ilyen hisztérikus, idegbeteg, agresszív lotyótól jobb mielőbb megszabadulni, az azért nem normális, hogy ha összezördültök, akkor ő rögtön erőszakhoz folyamodik. De te is hibás vagy, amiért még mindig tűrsz neki, sajnos megteheti ezt veled, más már lehet, hogy rég eltörte volna a csaj karját, aztán akkor ugráljon, ha akar. Bármennyire is kötődsz hozzá, mondd meg neki, hogy ez volt az utolsó eset, legközelebb repül. Bár lehet, hogy éppen ezt akarja elérni, csak ő gyáva szakítani, és tipikus női szokás szerint megpróbálja úgy alakítani a helyzetet, hogy neked kelljen szarul érezned magad, akár tovább tűrsz neki, akár kirúgod.
2017. febr. 25. 11:53
 12/20 Költőnő? ***** válasza:
100%
Kapcsolatban nem pofozkodunk, nem verekszünk. Se férfi, se nő. Ez marha alpári.
2017. febr. 25. 11:57
 13/20 anonim ***** válasza:
28%

Te beteg vagy😅😅😅 megis érdemled ha ez megvan neki engedve.

Ezt nöként mondom.

Nincs véred?? Holvan? Lecsapolták? Neharagudj de ez egyedül a te hibád hogy megengedi magának.

2017. febr. 25. 12:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Egy mazochistának tetszene...
2017. febr. 25. 14:11
 15/20 anonim ***** válasza:
51%

A nők imádják hangoztatni, hogy egyszer ütöd meg, vége a kapcsolatnak. Az ilyenek mégis természetesnek veszik gyakran, hogy megüthetnek téged. Na az ilyet kell kirakni úgy, hogy a lába se érje a földet.

Szánalmas a kettős mérce. Rendben, nincs pofon. Egyébként is rég rossz, ha itt tart a kapcsolat. De akkor honnan veszik a bátorságot ehhez?

2017. febr. 25. 15:20
 16/20 anonim ***** válasza:
36%
#15: Onnan van bátorságuk, hogy a társadalom még mindig többet néz el egy nőnek, mint egy férfinak. Állítólag egy nő is képes szinte mindenre, amire egy férfi, de ha pl. kezdeményezni kell, akkor a nőknek még mindig kb. a 90%-a mondja azt, hogy az a férfi kötelessége. És mit csinál a társadalom? Semmit, egyszerűen elnézik a nőnek ezt a fajta mentalitást. Ugyanez a helyzet az akár verbális, akár tényleges erőszakkal is. Ha egy nőt ér sérelem, mindenki hisztizik, rosszabb esetben szalagcímek lesznek az ügyből az újságokban, óbégat az egész NANE-mozgalom, hogy na, már megint bántottak egy nőt. Viszont ha egy nő agresszív idióta, arról mélységesen hallgatnak, pedig bőven van arra is példa, amikor a nő ordítja le folyton a férfi fejét (és ugyebár a verbális agresszió is agresszió), netán még verekszik is, de hát ugye csak az ellenkezőjét kell folyton hangoztatni, ezzel is "bizonyítva", hogy a nőket még a mai társadalom is mennyire elnyomja. Viszont ebben az esetben a kérdező is hibás, mert tűri a csaj hisztijeit és agresszióját. De amúgy a csajnak is szerencséje, hogy nem egy hozzá hasonló fickóval került szembe, mert abban az esetben lehet, hogy néhány foga és törött arccsontja bánta volna már a magánszámait.
2017. febr. 25. 16:54
 17/20 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon fájhat neked az élet. :/

Én egy pofont tűrtem el, bocsátottam meg. A második (bár az súlyosabb verés volt) szakításba torkollott. Akkor döntöttem el, hogy a megcsalás mellett az első pofozkodás is válóok lesz. Nőként, férfiként, teljesen mindegy. Nem ütjük azt, akit szeretünk (max külön kérésre, de az megint más).

2017. febr. 25. 22:06
 18/20 anonim ***** válasza:
43%
#17: Csak az igazságot írtam le, ahogy előttem már más is. Teljesen nyilvánvaló a kettős mérce, mert amíg a nők elleni erőszakról szinte naponta hallunk, az ellenkezőjéről jóval kevesebbet, holott az is létezik. És sokan a nők elleni erőszakot még mindig szörnyűségesebb dolognak tartják, mint a fordítottját, pedig az is van ugyanolyan rossz. Az meg, hogy a kérdező nőjével mit csinálna egy olyan hapsi, aki nem olyan tutyimutyi, mint a kérdező, nos, az teljesen egyértelmű. Minimum pichán rúgná, de némelyik még jól el is tángálná. Ezerszer is le lehet engem pontozni, attól még nem lesz szebb hely a világ, és nem lesz kevésbé igaz az, amit eddig itt leírtam. Csak hát a gyakori ilyen hely, zsigerből nyomkodják némelyek a mínuszokat, attól függetlenül, hogy másoknak a kb. hasonló tartalmú hozzászólásait felpontozzák. Ritka szar népség gyűlt össze itt a gyakorin, nem véletlenül jön rám időnként az undor az itteniektől.
2017. febr. 25. 23:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Én az első eset után biztos megkérdeztem volna, hogy akkor most hogyan is képzeli, hogy csak úgy pofon vág. Te nem tetted ezt, kérdező? Feltéve, hogy nem a kézelet szülte ezt a kérdést.
2017. febr. 27. 06:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Helyesen: képzelet

Szerintem egyébként kamu.

2017. febr. 27. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!