Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két éves a kisfiunk, a páromnak amióta teherbe esett nincs kedve a szexhez. Pedig időnk es energiánk lenne rá. Hasonló tapasztalatok?
Sziasztok!
Én 37 éves vagyok, a párom 28.
Régóta oda voltam érte, szép , érdekes , intelligens lánynak tartottam, így nem foglalkoztam vele, Hogy az ágyban eléggé akadozik a dolog, gondoltam , majd csak bele jövünk együtt. Két- három hónapja találkozgattunk, amikor egy alkalom nem vigyázas után ő teherbe esett. Úgy döntöttünk , belevagunk.
Osszekoltozes, fészek rakás, stb. Sajnos attól fogva , hogy a babára vártunk, a szexuális érdeklődése megszűnt. Pedig én nagyon vágytam rá, a legtöbb nő a terhesség első felében megszepul szerintem. Ha így mondhatom, virágba borul a noiessegeben.
Aztán megszületett a kisfiunk, aki egyszerűen csodálatos. Persze az újdonsült anyuka egy évig nem engedett magához. Utána is ritkán, kb annyi, hogy " aztán intézd el gyorsan" . Pár napja mondtam,pl, hogy próbáljuk ki, én csak oralisan kenyeztetem egy kicsit, es kipróbáljuk többféleképpen, hátha valahogy tetszik neki. A válasz nem. A kusfiunk bolcsibe jár heti háromszor, néha mindketten itthon vagyunk , ha próbálkozom, a válasz az, hogy " tudod, hogy napközben nem szeretem" .
Amúgy sem lenne felhőtlen a kapcsolatunk, de ettől tovább romlik. Én sokszor ingerült vagyok, es valahogy elveszítettem a tiszteletet vele szemben. A korábbi kapcsolataimban a barátnőim kifejezetten szerettek a szexet , minden formájában. Es ha most néha van is valami, úgy érzem , a szexuális érettsége egy 16-17 éves lány szinten megrekedt.
Sajnos egyre gyakrabban jár a szakítás a felyemben, pedig imádom a kisfiamat, aki most lesz két éves.
Próbálom bebeszélni magamnak, hogy a jó szex nem olyan fontos, de nem nagyon sikerül.. Ő szeretne masodik gyereket, de én így nem megyek bele.
Írjatok, tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Hölgyek véleményére is nagyon kiváncsi lennék.
Köszönöm!
Alapvetően frigid, de a gyerek az kellett neki. Tehát addig volt a "szükséges rossz", amíg teherbe nem esett.
(Véletlenül? Hahaha!)
Nos, szerintem maximum azért akar egy második gyereket is, hogy bebiztosítsa a kapcsolatotokat. Vagyis hogy ne tedd lapátra, no. Kell neki a gyerek, a család, a pénztárca, a mittudomén... de férfi az nem!
A farkam közelébe nem mehetne az ilyen "nő".
Szia!
Én is nő vagyok (31) és egyetértek azokkal, akik már előttem írták, hogy túl korai volt egy 2-3 hónapos kapcsolatba gyereket vállalni. Másrészt ha már az elején is akadozott a dolog, most miért lenne más?
Nem volt a párodnak valamilyen megélhetési gondja mikor megismerkedtetek? Mert én is azt tudom elképzelni, hogy te egy menekülőút voltál a számára: akivel/akinél lakhat és megvan oldva a megélhetése. Kb. mint egy jó barát. Viszont nem hinném, hogy vonzódik hozzád, mert akkor simán mennének a dolgok maguktól és meg tudnátok oldani.
Szerintem a párod lehet így elvan és elfogadta, hogy akkor ellesztek egymás mellett, meg a gyerekeket nevelitek, de láthatóan te ezt nem fogod bírni. Úgyhogy én is azt javaslom, gondolkodj el, hogy mással még lehetsz boldog úgy, hogy a fiaddal megmaradhat a jó kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!