Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két éves a kisfiunk, a páromna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éves a kisfiunk, a páromnak amióta teherbe esett nincs kedve a szexhez. Pedig időnk es energiánk lenne rá. Hasonló tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én 37 éves vagyok, a párom 28.

Régóta oda voltam érte, szép , érdekes , intelligens lánynak tartottam, így nem foglalkoztam vele, Hogy az ágyban eléggé akadozik a dolog, gondoltam , majd csak bele jövünk együtt. Két- három hónapja találkozgattunk, amikor egy alkalom nem vigyázas után ő teherbe esett. Úgy döntöttünk , belevagunk.

Osszekoltozes, fészek rakás, stb. Sajnos attól fogva , hogy a babára vártunk, a szexuális érdeklődése megszűnt. Pedig én nagyon vágytam rá, a legtöbb nő a terhesség első felében megszepul szerintem. Ha így mondhatom, virágba borul a noiessegeben.

Aztán megszületett a kisfiunk, aki egyszerűen csodálatos. Persze az újdonsült anyuka egy évig nem engedett magához. Utána is ritkán, kb annyi, hogy " aztán intézd el gyorsan" . Pár napja mondtam,pl, hogy próbáljuk ki, én csak oralisan kenyeztetem egy kicsit, es kipróbáljuk többféleképpen, hátha valahogy tetszik neki. A válasz nem. A kusfiunk bolcsibe jár heti háromszor, néha mindketten itthon vagyunk , ha próbálkozom, a válasz az, hogy " tudod, hogy napközben nem szeretem" .

Amúgy sem lenne felhőtlen a kapcsolatunk, de ettől tovább romlik. Én sokszor ingerült vagyok, es valahogy elveszítettem a tiszteletet vele szemben. A korábbi kapcsolataimban a barátnőim kifejezetten szerettek a szexet , minden formájában. Es ha most néha van is valami, úgy érzem , a szexuális érettsége egy 16-17 éves lány szinten megrekedt.

Sajnos egyre gyakrabban jár a szakítás a felyemben, pedig imádom a kisfiamat, aki most lesz két éves.

Próbálom bebeszélni magamnak, hogy a jó szex nem olyan fontos, de nem nagyon sikerül.. Ő szeretne masodik gyereket, de én így nem megyek bele.

Írjatok, tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Hölgyek véleményére is nagyon kiváncsi lennék.

Köszönöm!

2017. febr. 24. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem mennék el vele akkor sem.Azert nem,mert ez szándékos es aljas kihasználás.Nincs szex,de a 2.gyerekért hajlandó lenne hanyatt dőlni.Amikor meg kérdező probált Nála puhatolózni hogyan lenne neki jobb,az nem.Jah mert nem a gyerekért ment volna a menet.Neki csak gyerek kell,szül magának gyereket aztán ennyi.
2017. febr. 24. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

Alapvetően frigid, de a gyerek az kellett neki. Tehát addig volt a "szükséges rossz", amíg teherbe nem esett.

(Véletlenül? Hahaha!)

Nos, szerintem maximum azért akar egy második gyereket is, hogy bebiztosítsa a kapcsolatotokat. Vagyis hogy ne tedd lapátra, no. Kell neki a gyerek, a család, a pénztárca, a mittudomén... de férfi az nem!

A farkam közelébe nem mehetne az ilyen "nő".

2017. febr. 24. 15:32
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Szépen be lettél palizva. Ő csak akart egy gyereket. Most szeretne kistesót aztán szerintem te meg le vagy sz.arva. Legközelebb ne legyél ilyen hü.lye.
2017. febr. 24. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nő vagyok (31) és egyetértek azokkal, akik már előttem írták, hogy túl korai volt egy 2-3 hónapos kapcsolatba gyereket vállalni. Másrészt ha már az elején is akadozott a dolog, most miért lenne más?

Nem volt a párodnak valamilyen megélhetési gondja mikor megismerkedtetek? Mert én is azt tudom elképzelni, hogy te egy menekülőút voltál a számára: akivel/akinél lakhat és megvan oldva a megélhetése. Kb. mint egy jó barát. Viszont nem hinném, hogy vonzódik hozzád, mert akkor simán mennének a dolgok maguktól és meg tudnátok oldani.

Szerintem a párod lehet így elvan és elfogadta, hogy akkor ellesztek egymás mellett, meg a gyerekeket nevelitek, de láthatóan te ezt nem fogod bírni. Úgyhogy én is azt javaslom, gondolkodj el, hogy mással még lehetsz boldog úgy, hogy a fiaddal megmaradhat a jó kapcsolatod.

2017. febr. 24. 19:10
 15/15 anonim válasza:
Nekem van olyan férfi ismerősöm, aki már már több mint 20 éve házas. A szex terén a felesége csak akkor mutatott aktivitást, mikor gyereket akart. A feleség kb. hetente 2x orálisan kielégíti (gondolom azt hiszi, hogy ez elég a férjnek), a férj pedig ku...ni jár. A véleményem az, ha nem tudtok változtatni rajta, akkor nincs esély a boldog párkapcsolatra. Ha te szeretnél változtatni rajta, beszéljetek róla, és keressetek egy szexuálterapeutát. Ha a párod ezt sem akarja, akkor nincs vele esélyed a boldogságra.
2018. márc. 27. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!