Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetről vélemények, tapasztalatok?
A barátnőm közölte, hogy szeribte kihült a kapcsolatunk, és egy beszélgetés végén szünetet kért, közben mondta, hogy szeret, csak már egy ideje kedvetlenséget érzek rajta.
Nem beszélünk jelenleg semmilyen formában, igaz 2 nap telt el azóta.
Szerintetek ha esetleg úgy adódna, hogy folytatódik akkor lehetne jobb szerintetek? vagy ez veszett fejsze nyele?
En szeretem teljes szivembol, azt meg nem hiszem, hogy egy harmadik fel lenne a dologban, annyira lelkiismeretes, hogy nem tudna magaban tartani.
Koszonom!
Én 23
Ő 20
Édesanyám is tartott szünetet, de akkor ő 48 év körüli volt, más a két szituáció, máshogy álnnak hozzá az emberek abban a korban. Ott 2 hét szünet volt, és jól tudták folytatni még egy 1,5 évig.
Részéről egy tini szerelemnek indult 17 év körüli lehetett amikor összejöttetek. Szerintem ebben a korban a szünetkérés nem kecsegtet sok jóval. Ez a felnőttem és sokat tudok változni korszak, szerintem ez egy elengedés a részéről, csak nem bírta kimondani
Valami előzménye csak volt ennek, nem?
Ha kihűlt a kapcsolat, akkor nem még távolabb kéne kerülni a másiktól, hanem pont, hogy több közös programot szervezni és új élményeket szerezni, ettől fog pezsegni a kapcsolat, nem a szünettől.
Szuper dolog. Mi másfél éve szünetelünk az exszel, nekem azóta új kapcsolatom van (lassan fél éve) :D
Mert persze könnyebb odamondani egy "bocs, időt kérek"-et, mint gerinces módon közölni, hogy ennyi volt, felejtsük el egymást.
Ez inkább a " nem akarlak megbántani de nem működik", még ragaszkodik a megszokáshoz...
A szünet semmire se jó kb, hisz ekkor egyáltalán szingli az ember vagy sem? Mit tehet? Kihűlt kapcsolaton a távolság nem segít, max arra jó hogy ez idő alatt azért lehet ismerkedni és már egy biztos pasira lép ki ebből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!