Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szünetről vélemények, tapaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetről vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A barátnőm közölte, hogy szeribte kihült a kapcsolatunk, és egy beszélgetés végén szünetet kért, közben mondta, hogy szeret, csak már egy ideje kedvetlenséget érzek rajta.

Nem beszélünk jelenleg semmilyen formában, igaz 2 nap telt el azóta.

Szerintetek ha esetleg úgy adódna, hogy folytatódik akkor lehetne jobb szerintetek? vagy ez veszett fejsze nyele?

En szeretem teljes szivembol, azt meg nem hiszem, hogy egy harmadik fel lenne a dologban, annyira lelkiismeretes, hogy nem tudna magaban tartani.

Koszonom!

2016. nov. 24. 09:02
1 2
 11/12 anonim válasza:

ne szünetet hanem egy hét szabadságot tartsatok, mind a ketten azt csináltok amit és akivel akartok, hogy függetlenedjetek. hiszen ha sok a baj akkor csak egymás nyakán vagyok, ha meg kihűltnek érzi a kapcsit akkor udvarolj neki, szerezd meg újra, és utána is udvarolj. Sajnos ez a szokás kezd kihalni.

Sok sikert :)

2016. nov. 25. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi 3,5év után szakítottunk,egy hónapra kb,aztán elhívott a párom találkozni(jóban maradtunk,beszéltünk),egyre több randira hívott el ,és végül újrakezdtük,eddig lehúztunk 3hónapot,ezidáig minden rendben van,a kommunikáció a legfontosabb,nálunk az hiányzott,meg a tűz ami a kapcsolatunk elején volt.Azt hiszem újra kezdődött az a mindent elsöprő szerelem.

Valakinél segít a szünet/szakítás.Folytatni akkor érdemes,ha mindketten akarjátok a javulást....

Én 21/L

Párom 22/F

2016. nov. 25. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!