Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom két év után másodszorr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom két év után másodszorra nem köszöntött fel a születésnapom. Szerintetek megér ez a kapcsolat egy misét?

Figyelt kérdés
Végigbőgtem az éjszakát, azóta nem szólok hozzá. Nem tudom megemészteni. Mit tegyek?
2017. febr. 23. 21:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. febr. 23. 22:51
 12/21 anonim ***** válasza:
8%
10-el egyetértek!Pl a párom a valentin napot elfelejtette.Őszintén mondva én is.De kit érdekelnek ezek a kötelező napok?A mindennapokban szeressen becsüljön.Figyeljen rám.Sztm.Ez gyerekes..
2017. febr. 23. 23:51
 13/21 anonim válasza:
100%

Istenem, na jönnek megint a "nem számít semmi" típusú kamu hozzászólások, közben ti lennétek a legjobban megbántva, ha a férjetek elfelejtené a születésnapotokat. Szerintem tök jogosan esik rosszul, mert természetesen előfordulhatnak ilyenek, de hogy sorozatosan ne érdekelje, azt nem értem. Mi mindig olyan nagy gonddal készülünk egymás szülinapjára, persze nem kell óriási dolgokra gondolni, mindezt úgy értem, hogy jólesik ez a kis törődés, rákészülés.

Ha a mindennapokban egyébként nincs vele semmi gond, odafigyel rád, akkor nem kell egyből szétmenni, ellenkező esetben minek együtt lenni olyan emberrel, akivel nem lehet ezeket az apró dolgokat megélni?

Amúgy mi sem kifejezetten ünnepeljük például a valentin-napot, ettől még este elmentünk és beültünk egyet enni. Persze itt jönnek a "semmi ilyennek semmi értelme, mi el is felejtjük a valentin-napot, névnapot, születésnapot, karácsonyt" féle hozzászólások, de ezek nagy része kamu. Itt a gyakorin amúgy is mindenki egy háromdiplomás, öt nyelven folyékonyan beszélő, 15 éves kora óta külön élő ufó.

2017. febr. 24. 00:11
 14/21 anonim ***** válasza:

Rosszul esik, de ha amúgy rendben van a kapcsolat, akkor nem tartom szakítóoknak.

Nekem ünnepnapon van születésnapom, tehát elég nehezen elfelejthető a dolog, de az elmúlt két évben egyik alkalommal sem köszöntött fel a párom, sőt, tavaly közölte, hogy aznap a haverokkal megy koncertre, és nem értette, hogy ez nekem miért esik extra szarul.

Egyszerűen az ilyen ünnepnapok terén olyan, mint az aranyhal, és én ezt sosem értettem, mert nekem meg fontosak az ünnepek és mindig készülök rá. De két év alatt már elfogadtam, hogy ilyen, ettől még nem rossz ember, még ha nekem rosszul is esik. (Mondom ezt annak ellenére, hogy átérzem a rossz hangulatod, tavaly én is végigbőgtem a születésnapom. Idén már tudom, hogy nem szabad rá előre készülni. :) )

Szóval ezt csak magadban tudod lerendezni. Ha számodra ez ilyen létszükséglet, akkor nem éri meg, de amúgy szerintem nem szakítóok.

2017. febr. 24. 11:32
 15/21 anonim ***** válasza:
13-as akkor te egy ufó vagy??! 😂😂😂
2017. febr. 24. 12:19
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk nemkell Valentin nap ,ahhoz ,hogy elmenjünk enni.Vagy moziba.Vagy csak úgy hozzon meglepit.Sajnálom azokat akik csak akkor kapnak odafigyelést!Mi együtt élünk.De ahogy elmegy dgozni.Pár perc már hív is telefonon.Meg szünetekbe is vagy sms.Mindennap megadjuk a szeretetet a figyelmet.Nemérdekel a szülinap vagy Valentin.A lényeg együtt vagyunk szeretetben szerelmeben!
2017. febr. 24. 12:24
 17/21 anonim ***** válasza:
41%
14# a te párod is egy igazi tapló. Milyen pasi ha hagyja h vegigbőgd a születésnapod? Szánalmas
2017. febr. 24. 15:45
 18/21 anonim ***** válasza:
16# azért nem mindegy hogy Valentin nap v szulinap. Nem tudom hogy állna. A szád.
2017. febr. 24. 15:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Az exemmel 4 évig voltunk együtt, ő is mindig elfelejtette. Mióta külön vagyunk, minden évben ő az első aki felköszönt. A franc se érti őket!
2017. febr. 25. 05:41
 20/21 anonim ***** válasza:
16 os vagyok.Lehet ,h minden évben elfelejtené nem esne jól.
2017. febr. 25. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!