Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tortenhetett meg? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tortenhetett meg? Mit tudott csinalni amit mas nem!

Figyelt kérdés

Van egy 8 honapos kapcsolatom es van egy ismerosom masfel eve ismerjuk egymast netten keresztul soha nem talalkoztunk csak el beszelgettunk mellettem alt mindenben segitett anyagiakban is (bankon keresztul)

na de ez h tortenhetett meg

a multhetvegen erre jart nalunk (egyedul lakom, es tavkapcsolatban elek) volt valami dolga es meg kert h talizunk ismerjuk meg egymast es h ne aludjon hotelbe egy ejszakara be engedem e. minden jol telt este meg erkezett vacsoraztunk el mentunk egy moziba megnezni egy filmet mert meg korai volt az ido azutan otthon teveztunk , s en hozza bujtam o meg atolelt , ugy voltunk mintha egyutt volnenk tobb even keresztul de azutan jott egy ket csok (en kezdtem el ) o meg viszonozta s lefekudtem vele, de ami furcsa volt nekem h 5 perc alatt orgazmusom volt h nem birtam tovabb folytatni, ami a baratomnal kell egy ora is h erezzek valamit itt most sikerult 5 perc alatt (egy ferfinak sem sikerult ez a dolog) de hogyan sikerult neki ezt megcsinalni velem , nem voltam szerelmes bele soha, nem is kivantam ot soha csak jo volt mert mindben segitett a baratom mellett , mar a masodik es harmadik dolognal mar 10 prcek lettek belole de olyan nedves voltam h folyt ki minden (bocsanat)

mi tortent velem hogyan letezhetett ez a dolgok

ne nezzetek le en vagyok a hibas es szeretem nagyon a baratomat de ez veletlen volt

2010. máj. 9. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Felizgatott, hogy tilosban jársz.És persze nem volt szép dolog..
2010. máj. 9. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagy hibás. Az ember gyarló... thatsallfolks :D
2010. máj. 9. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg olyasmit érezhettél amit még soha, a lelki társaddal és a legjobb barátoddal töltöttél egy napot, aki mellett biztonságban és nyugalomban érezted magad, és elég volt az érintése , egy csókja ahhoz, hogy beleborzongj,gyakorlatilag egy idegennel, ami kalandnak is számított, amolyan titokban történt dolog, ami izgatott is mert belül izgultál hogy mi lesz. Ez nem mindenkinek adatik meg, szóval örülj neki hogy történt veled egy ilyen kellemes jó dolog, élvezted megtaláltad a nyugalmat és az élvezeteket, amit vele sikerült elérned.

Jó megcsaltad a pasidat, ennyi , az most más dolog.

2010. máj. 9. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Vele olyasmit élhettél át,amit a pasiddal nem,mert ez a személy volt az,aki igazán szenvedélyre tudott gyújtani.Tudod,a tiltott gyümölcs íze,meg az újdonság varázsa.Te döntöd el,hogy ez csak ennyi volt-e,vagy lesz-e folytatása,hogy lezárod -e emiatt a kapcsolatodat,vagy csak egy kalandnak tekinted.

Az meg nem volt kérdés,hogy erkölcsileg helyes-e,amit tettél,szóval azt nem fejtem ki.

2010. máj. 9. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég csúnya dolog volt, de sok ilyet hallottam már. Ezt félre téve a sex nem csak fizikai hanem szellemi dolog is ,azzal hannyi mindent tett érted mentálisan sokkal közelebb érezted magadhoz és amit említettek tilosban jártál és ez adott egy löket adrenalint a dologhoz.
2010. máj. 9. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

én ha nem olvasok ilyet, el sem hiszem, hogy ilyen van.

25N

2010. máj. 11. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!