Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ütött már meg titeket a párotok? Ha igen hogyan, miért, meg tudtátok bocsátani?
Igen, tök részegen. Ki is dobtam.
20/L
Nem, de egyszer elkapta a nyakam veszekedes kozben. 16 voltam, o 18. Igaz, nem erosen fogta meg, de annyira elborult az agyam (kiskoromban apu napi rendszeresseggel verte anyut, amit neki is meseltem), hogy en is elkaptam a nyakat es felkentem a falra. Mondtam neki ha meg egyszer kezet emel ram akarhogyan is, eltorom a kezet. Nem szakitottunk akkor, de soha nem probalkozott semmi ilyesmivel utana. Mostmar ennyiert is otthagynek valakit. Eleg volt ezt gyerekkent atelni
31N
Komolyan sohasem. Ha feszült, akkor szexben vezetjük le, annyi, hogy időnként a fenekemre csap, de az is játékos.
Egyébként sem verekedős, és ha baja van, akkor leültet, és kibeszéljük.
#22. Igen, hallottam már önvédelemről, kűzdősportban is jártas vagyok, és attól függetlenül, hogy én is fel tudok rúgni fejig, én nem tenném. Szerencsésen találtad el, hogy csak az állkapcsa repedt meg. Könnyedén megölhetted volna. A harcot csak akkor kell megnyerni, ha nem tudsz odébbállni. Ha elmenekülhettél volna, szimplán visszaéltél a tudásoddal vagy dühből cselekedtél.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!