Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorozat miatt hanyagol a barátom. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Tudom,elég furcsa kérdés és talán gyerekesnek is tűnik de tényleg így van...

Elkezdett a barátom kb 1 vagy 2 hónapja nézni egy sorozatot,és amióta nézi szinte arról szólnak a mindennapjai,csak erről tud beszélni,màr azt se nagyon kérdezi meg hogy amúgy én hogy vagyok.

Lehet hogy velem van a gond, de ez azért engem zavar.Megemlíteni nem merem mert attól tartok hogy a képembe röhög.

19/L

2017. febr. 22. 20:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem szólj neki, hogy bannolja a témát. :D

De tényleg mondd neki, hogy beszéljetek másról, vagy vess fel te valami témát.

A páromnak is volt ilyen korszaka, csak az egy hétig tartott és egy könyv váltotta ki.

Nekem is van olyan sorozat, amit a párommal néznék és megállás nélkül beszélnék róla, annyira megfogott.

Most a sorozat hatása alá került.

(Mellesleg belőlem is ezt váltotta ki a Trónok harca, alig tudtam eljönni a géptől).

2017. febr. 22. 21:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Um, miért nem nézed vele? Tutira örülne neki ha meg tudná beszélni veled a részleteket, és egy újabb közös pont is lenne. Mi is együtt néztük a párommal kezdettől. Szerintem a kedvedért még elölről is nézné veled. Ja és félreértés ne essék, a legkirályabb sorozat a világon, ha nem olvastad a könyveket, akkor is a fotelbe szögez. Ne nyavalyogj, csak elrontod az ő kedvét is.
2017. febr. 22. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Igen tudom. Egyszer vége lesz a Trónok Harcának, csak kibírod, aztán újra a Tiéd, addig te is foglalkozhatsz a kedvenc időtöltéseiddel.
2017. febr. 22. 22:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, aztán mondtam a páromnak, hogy mutassa már meg a legeslegelső részt, ő akkor a harmadik évadnál volt, de mivel belebuzultam az első részbe, újra nézte velem az első két évadot, sőt azóta megvettem a könyveket is, mert nem bírom kivárni a nyarat amikor jön a következő adag Trónok harca :)

Szóval adj a sorozatnak egy esélyt, nem mellesleg az esős, hideg, szutyok napokon összebújva nézni valamit ami hetekre, hónapokra ellát egy kis plusz beszédtémával, az egész jó dolog.

2017. febr. 22. 22:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért nem nézed vele? Csak néha 1-1 részt? Valószínűleg tök boldog lenne, ha úgy beszélgetne róla, ha még érted is.
2017. febr. 23. 10:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha ledarálta, akkor a következő évadig tavaszig békéd lesz. :D

De egyébként tényleg jót tenne, ha együtt néznétek, plusz beszédtéma, és esetleg még te is rájönnél, hogy tetszik. Mert amúgy piszok jó kis sorozat.

Csak jönne már a kövi évad... x)

Egyébként nyugodtan szóvá lehet tenni, hogy szerinted kicsit ráfüggött. Párom a TWD-vel van ugyanígy, még rendesen meg is sértődött, amiért az utolsó évadot nem nézem, és most nem lehet velem beszélni... :) De azért ezeket elég könnyen meg lehet beszélni, közlöd vele, hogy "szívem, engem ez nem érdekel, ne haragudj, és bánt, hogy nem tudok hozzászólni, de háttérbe szorítva érzem magam emiatt. Örülök neki, hogy így tetszik, de kérlek, ne nekem áradozz róla." Ennyi.

2017. febr. 23. 13:06
 17/18 anonim ***** válasza:
10 mi bunkóság van abban hogy sorozatot néz?? Komolyan szerencsétlennek ennyi öröme nem lehet az életben? Te is valami hülye pi..csa lehetsz aki elvárja hogy kinyalják a valagát is..
2017. febr. 23. 13:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Nézd te is, az tényleg nagyon jó sorozat.
2017. febr. 23. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!