Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sose mondja, hogy szeret engem csak ha én mondom, fiúk hogy van ez?!
Régebben ritkán mondta, hogy szeret de most már egyáltalán nem és nem is írja amikor nem vagyunk együtt csak ha elmegyünk aludni.
Amikor én mondom neki, hogy szeretem, hogy "énis, énis szeretlek" vagy "jójó énis szeretlek"
de mindig törődik velem, szerintetek ez így rossz jel?:(
22L
Azt gondoljuk, hogy egy bizonyos idő után egyértelmű, hogy szeretünk titeket.
30/f
Székely asszony az urának:
- Apjuk, te már sose mondod nekem, hogy szeretsz!
- Húsz éve már mondtam, ha változás lesz, szólok!
Az én párom is régebben mondta többször is utána annyit mondott hogy ha változik szól, de azert ha együtt vagyunk mondja és ha írom neki válaszol hogy ő is engem.
Nincs probléma csak vagy nem érzelgős tipus vagy tudja a "veszélyeket" ami vele jár ha szerelmet vall.:) nincs miért aggódnod!:)
A szeretetet alapvetően kimutatni kell afelé, akit szeretünk, nem pedig mondogatni. Az embereknek elég kicsi hányada tud tényleg szeretetet gyakorolni, még nekem se sikerül mindig aszerint élnem, olykor én is megbotlok, viszont törekszem arra, hogy szeretettelien éljek.
(Bár a jogos önvédelem nem mond ennek ellent egyébként, ha arra kényszerül az ember.)
Ellenben sok nő hajalmos mondogatni, hogy így, meg úgy szereti a párját, aztán idővel kiderül, hogy önző okokból van csupán a párjával...
A legtöbben összetévesztik a szeretet kifejezést a vonzalom kifejezéssel. Lehet átfedés a kettő között, de nem ugyanaz a kettő...
Az én párom 5évig minden nap mondta... Szeret, nagyon szeret...
Még akkor is úgy köszönt el h nagyon szeret mikor buliban volt és megcsalt. Akkor is mikor utána tartották a kapcsolatot, sorolhatnám...
Ez jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!