Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Nagy a baj! Még csak 1 hete vagyok együtt a barátommal! Tegnap házibuliba mentünk! Ittam egy keveset! Hogy nézzek igy a szemébe? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az a baj hogy mivel ittam igy egy kicsit gátlástalanabb vagyok!És leakartam vele feküdni!Ő is csak mondta hogy nem mert akkor csak az lesz hogy kihasznált stb!Hogy nézzek igy a szemébe?
(És mit gondoltok nem akarhat megszivatni ha lese feküdt velem nem?)
2010. máj. 9. 11:58
21/25 anonim válasza:
az a baj h nem minden pasi gondolja így... sokan úgy vannak vele h na megd*gtam és kész... én is szeretem a jó szexet...
22/25 anonim válasza:
Hogy izgatsz fel igy egy csajt? Várom a tanácsaidat mester. :D
15/F
24/25 anonim válasza:
mit problémázol már ennyit?? állj elé, kérj bocsánatot, mondd neki hogy szégyelled magad, mivel ittál azt sem tudod mit beszéltél meg csináltál.
aki volt már részeg az tudja mi a szitu.
istenem ennyit pattogni ezen..
25/25 anonim válasza:
Komolyan nagy lehet a baj, ha már egy éve ezen problémázol... Mi lett végul, árult el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!