Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Nagy a baj! Még csak 1 hete vagyok együtt a barátommal! Tegnap házibuliba mentünk! Ittam egy keveset! Hogy nézzek igy a szemébe? Többi lent!
Az a baj hogy mivel ittam igy egy kicsit gátlástalanabb vagyok!És leakartam vele feküdni!Ő is csak mondta hogy nem mert akkor csak az lesz hogy kihasznált stb!Hogy nézzek igy a szemébe?
(És mit gondoltok nem akarhat megszivatni ha lese feküdt velem nem?)
Mit szoptam be? Azt mondtam, hogy vagy kicsi vagy, vagy nem vagy normális pasi. Szerintem nem vagy normális pasi, vagy tévedek? :D
Szóval szerintem csajként ne oszd az észt ilyenekben. Ha 21 éves vagy, akkor tudhatod, hogy másképpen működünk. 27F
Ha pasi lennél egészen másképpen gondolkoznál. Amúgy meg nehogy azt hidd, hogy a lányok olyan nagyon mások. Csak érteni kell hozzájuk.
Az a helyzet, hogy az eddigi barátnőim közül majdnem mindet kb. 3-4 randi után lefektettem. És nem azért, mert ribancok voltak. Egyszerűen arról van szó, hogy ha megfelelően felizgatsz egy lányt, az nem fog nemet mondani (hacsak nem szűz, de az más kérdés). Úgyhogy le lehet szállni az erkölcsi magas lóról, főleg, h értelme sem volt felmászni rá.
Ehhe... Hát tudod akkor búcsúzóul mesélek egy történetet, aztán mennem kell.
Tehát a legutóbbi barátnőmmel azon a héten jöttem össze, mikor elutaztam 2.5 hétre Brazíliába. Kedden a csaj már remegett (szó szerint), de még kitartott, mert eldöntötte, hogy addig nem szexelünk, amíg vissza nem értem (elvégre hosszú idő az a 2.5 hét). Csütörtökön nem bírta tovább, és fergetegeset szexeltünk. Pénteken elutaztam, azzal a biztos tudattal, hogy EZ is teljesen rendben van vele, és alig vártam, h hazaérjek. Csak hogy értsd, a 2.5 hétből 1.5 a pálmafák alatt a homokos tengerparton telt (a maradék volt a meló), és én haza akartam jönni! Utána még 1 évig együtt voltunk... Nem érzem úgy, h nagyot hibázott, hogy "odaadta magát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!