Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem keres, ahogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres, ahogy azt megígérte?

Figyelt kérdés

Történt velem valami, amit nem szeretnék elmondani, de tényleg nagyon komoly dolog. Örökre ráfogja nyomni a bélyegét az életemre. Ezt elmondtam a szerelmemnek is,(fiú) és nem akarta elhinni. Látszott rajta, hogy nem fogja fel. Nem is tudott mit mondani. Nem akartam eljönni tőle, mert féltem-és félek-hogy többet nem látom. Erre azt mondta fogunk még találkozni. Ígéri. De most menjek haza,mert aggódnak értem, és ha hazaértem csörgessem meg. Így is történt. Beszéltünk telón erről az ügyről, de még mindig nem tudta elhinni a történteket. Azt mondta ilyen nem lehet, ilyen nem történhet meg, nem tudja elhinni. Sírt, zokogot. Már késő volt, mondta feküdjünk le. De nem akartam, mert féltem soha többé nem beszélünk, látni meg végképp nem fogom. Azt mondta miért ne beszélnénk? Miért ne látnánk egymást? Kérdem ír reggel? Mondta aha. Nem fog magamra hagyni a sz@rban nyugodjak meg.

De nem írt azóta se, pedig azóta többször fenn volt.

2017. febr. 21. 16:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem erőszakoltak meg. Semmi ilyesmi.

Ő pedig nem törhet felettem pálcát, mert ő sem egy ma született bárány.

2017. febr. 22. 01:43
 12/13 anonim válasza:

Már ne is haragudj, de minek írod ezt ki, ha bármit is kérdeznek tőled a válaszolók, semmi reakciót nem adsz rá, valamint ebből a szövegből semmit nem lehet érteni, ha nem írod le, mi történt veled...

A végére még ide is írod, hogy "nem törhet pálcát..." így végképp nem tudom miről van szó. Csak így nem tudom, hogy tőlünk mit vársz?

2017. febr. 22. 07:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Privátban leírtam a válaszolóknak a történetet. Ha ide nem akarom kiírni az az én saját döntésem. Nem muszáj rá válaszolnia, tovább is lehet menni a következő kérdésre. Naponta több száz kérdést írnak ki legalább. Mindenki talál olyat, amire tud és akar is válaszolni.
2017. febr. 23. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!